RADONJIĆ ZADOVOLJAN Trener Zvezde o tome šta je prelomilo utakmicu, ali i o atmosferi koja čeka crveno-bele u trećem meču
ABA liga/Dragana Stjepanović

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je ekipa ispunila cilj tako što je posle prve dve utakmice povela sa 2:0 protiv Partizana u finalu plej-ofa ABA lige.


- Partizan je bio večeras drugačiji nego u prvom meču. Bez obzira što smo imali vođstvo na startu, bilo je evidentno da će biti teška utakmica. Tokom meča smo imali odredjenih situacija u kojima smo mogli bolje da reagujemo i dobre stvari iz odbrane valorizujemo kroz pametniji napad. Ali nije to nimalo lako bilo protiv dobrog Partizana - rekao je Radonjić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Zvezda je u finalu plej-ofa ABA lige povela protiv Partizana sa 2:0, pošto je večeras pobedila sa 85:81. U prve dve utakmice crveno-beli su bili domaćini, a u narednom duelu Partizan će igrati pred svojim navijačima.
RADONJIĆ ZADOVOLJAN Trener Zvezde o tome šta je prelomilo utakmicu, ali i o atmosferi koja čeka crveno-bele u trećem meču

KK Crvena zvezda

 


- Ušli smo u poslednju četvrtinu tako što nas je posle nekog vremena Partizan stigao i prestigao, tu smo dobro reagovali, kad je bilo potrebno uspeli smo da budemo nešto mirniji, nađemo dobra rešenja u napadu i dođemo do 2:0, što nam je bila želja - naveo je Radonjić.

Treća utakmica u kojoj će Partizan biti domaćin, igra se u sredu od 20.30.

- Potpuno smo svesni da će navijači Partizana dati veliku podršku svom timu da nas savlada. Nisam video o čemu se radi na kraju, dao sam sve od sebe da se tokom meča i na kraju, stvari privedu kraju - rekao je Radonjić.

Finalna serija igra se na tri pobede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading