ŠTA POSLE STANOJEVIĆA? Legenda već odbila Partizan, crno-beli imaju samo jednog kandidata
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Posle sezone bez trofeja, Stanojević je rešio da napusti crno-bele. I pored toga što je potpisao novi ugovor i što se očekivalo da ostane u Partizanu trener je rešio da odustane.

Šta dalje? Slobodni su Marko Nikolić, Slavića Jokanović, Vladimir Ivić i Veljko Paunović, navijači bi želeli da neko od njih sedne na klupu, ali... Nije ralno da se neko od ovih trenera vrati u domaći fudbal.

TEŠKO IM PAO PORAZ Fudbaleri Partizana nisu sačekali da se Zvezdi uruči pehar (VIDEO)

Kako "Mondo" ističe Saša Ilić je već odbio čelnike Partizana i nameće se samo jedno rešenje - Mladen Krstajić!

Bivši selektor Srbije je slobodan posle rastanka sa Makabijem i čini se da on ima najveće šanse da sedne na vrelu klupu Partizana.

Vremena nema mnogo, a jasno je da crno-bele očekuje ozbiljna rekonstrukcija tima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
SRBIJA IZNAD SVIH

28.05.2022 00:18

Kad god Partizan pravi rekonstrukciju tima, ona je uvek "velika " i svede se na to da dođu 3 beka, 2 golmana i 2 štopera. Onda njih pošalju na kaljenje, sa kog se nikad ne vrate, a dovedu bivše igrače koji su Bog te pita kad otišli u inostranstvo i koji nigde više ne mogu da igraju. I tako svake godine ista priča, pa su i rezultati takvi. Prvo bi, zna se kakvom motkom, trebalo oterati Vučelića, Vazuru i Ilieva a onda krenuti od početka. Uvesti svoje klince u prvi tim i polako stvarati ekipu za nekoliko godina. Mnogo bolje nego držati na aparatima islužene i staromodne igrače, a takvih je svake godine mnooogo.

Nele

28.05.2022 06:52

Vucicu spasite Srpski fudbal PRIVATIZUJTE Partizan i Zvezdu , ujedno zaustavite kriminal i lopovluk , otklonite najezdu na budzet i uvedite red i zakon u sportu...