OBRADOVIĆ POSLE TRILERA U PODGORICI Idemo dalje, čeka nas baš mnogo posla
ABA liga

Ulogu meč vinera, prigrabio je Vladimir Micov koji je na četiri sekunde pre kraja pogodio za pobedu Podgoričana.

Budućnost je imala dvocifrenu prednost tokom meča, ali je na kraju, Partizan stigao do egala, stigao do prilike da stigne do pobede. Međutim, triler je pripao Podgoričanima. 

MICOV VRATIO SERIJU U BEOGRAD Partizan pao u dramatičnom finišu, Budućnost izborila majstoricu

-Zaslužena pobeda Budućnost koja je kontrolisala dešavanja na parketu, imala je dvocifrenu prednost. Uspeli smo uz veliki broj grešaka u napadu, uz veliki broj promašenih slobodnih bacanja da se vratimo u meč, imali smo priliku da stignemo do pobede, ali smo katastrofalno odigrali odbranu u samoj završnici, Popović je stigao do dva poena, Micov je pogodio trojku, a zatim je usledila jako loša organizacija poslednjeg napada“, naglasio je trener Partizana, Željko Obradović pa nastavio:

-U pitanju su detalji, ali detalji odlučuju utakmice. Moramo da radimo još mnogo, baš mnogo. Ozbiljan tim, koji vodi sa dva razlike, ne sme sebi da dozvoli da omogući rivalu šut za tri poena na četiri sekunde pre kraja. Idemo dalje, čeka nas mnogo posla, uključujući i majstoricu protiv Budućnosti.

U drugoj polufinalnoj seriji, Crvena zvezda vodi protiv Cedevita Olimpije sa 1-0, a revanš meč je na programu 16. maja sa početkom u 18 časova i 30 minuta, u Ljubljani. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading