OSTOJA POTKAČIO ČOVIĆA Mijailović: Pričali su da kradem kola, da sam ubio Odža, smišljaju nove afere
KK Partizan

- Jedva sam prihvatio vaš poziv, ipak su neki drugi sinonim za jutarnji program, nisam to ja - rekao je Mijailović u jutarnjem programu TV "Prva", jasno aludirajući na česta gostovanja Nebojše Čovića.

Mijailović se osvrnuo i na optužbe koje već neko vreme stižu na njegov račun.

- Dolazimo u situaciju da je naša liga podređena jednoj porodici ili dva kluba. Partizan nikome ne može da bude krpa za potiranje, a bivši je prvak Evrope ima Željka Obradovića na klupi, armiju navijača iza sebe, to neće da se desi.

PARTIZANOV AMERIKANAC LJUT Saigrač mu pružio podršku, on i dalje negoduje

Nastavio je u istom ritmu.

- Videli ste zadnjih pet godina ja sam po njihovoj priči krao automobile, varao sam osiguranja, ja sam ubio Majkl Odža, ja sam bio trgovac narkoticima, švercovao sam oružje. Sada i sada izmišljaju neku aferu oko neke tuče.

Mijailović je otkrio i da je tužio Čovića.

- Zašto me nisu napadali pre pet godina. Ja sam gospodina iz Železnika tužio pre dve godine jer je na nacionalnoj televiziji rekao da sam trgovao drogom. Ja sam za pet godina pretrpeo najgore uvrede, bez ikakvih dokaza, pričali su da sam ubica, narko diler, sada smišljaju neku glupavu priču oko nekakvih tuča kada sam bio na Hilandaru sa svojim sinom da se pričestim - poručio je Mijailović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading