PRED POLUFINALE Željko Obradović besan na igrače Partizana, ovo je razlog
ABA liga/Mornar/Media Pro

- U našem poslu se kaže, da tuguješ i živiš do sledeće utakmice. Od one utakmice koju smo izgubili prošlo je mnogo vremena. Imali smo dosta dana ispred nas da se pripremamo i treniramo. Dao sam vreme ekipi, da se odmore, da se vrate i zaborave na to, da imamo ispred sebe novo važno takmičenje. To je izgledalo korektno, igrači su radili korektno. Međutim, danas smo imali najgori trening, ne znam razloge, rekao sam im da ću to da kažem - rekao je Obradović.

Poznato kada Crvena zvezda i Partizan igraju polufinale ABA lige

Nastavio je u istom ritmu.

- Ne znam šta je, niko od ovih igrača nije igrao finale, kamo li osvojio ABA ligu. Ako gledam da neko neće da igra odbranu, da neće da trči, da pravi blok, onda je to problem. Rekao sam im da je trening bio katastrofa, nadam se da će reakcija sutra da bude bolja. Ako oni nisu svesni Partizan je zadnji put bio u finalu 29013. ako mi nemamo tu motivaciju i želju da igramo finale. Rade je kao kapiten skupio igrače, razgovarali su između njih. Ja sam mu zahvalan na tome. Najiskrenije se nadam da će biti drugačiji.

PARTIZANOV AMERIKANAC LJUT Saigrač mu pružio podršku, on i dalje negoduje

Malo igrača je bilo raspoloženo za rad.

- Od 15 igrača na treningu je trojica košarkaša zadovoljila kriterijume o tome kako bi trebalo da igraju. Sa trenerske strane, nema ništa bolje od toga da igrači izgaraju, da žeče. Da ni jedna ekipa izgledala dobro i pobeđivala, potrebno je da razgovaraju međusobno. Svi su oni svesni svega o čemu pričamo. Motivacija je najvažnija stvar i Partizan 9 godina nije igrao finale ABA lige. Mi smo izgubilo godinu dana, sada je prilika da napravimo nešto dobro. Do zadnjeg sekunda bilo koje utakmice sam uz njih. Samo, nema razloga da ja ne izađem i ne kažem ono što sam video danas na treningu.

Utakmica polufinalu ABA lige na programu je u utorak od 19.00 a Partizan je domaćin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading