PARTIZAN SE PROŠETAO KROZ KRUŠEVAC Crno-beli lako protiv Napretka, nastavlja se šampionska trka sa Zvezdom
FK Partizan

 

Umeo je Napredak da napravi ozbiljne probleme Partizana, "otkinuo" im dva boda u martu mesecu i udaljio ih od titule, namučio ih u prvom delu sezone, pobeđivao u Humskoj, ali ovog 1. maja, nisu imali šanse protiv "parnog valjka" koji je lagano stigao do novog trijumfa i vratio se na "minus dva" u odnosu na Crvenu zvezdu.

Crno-beli su došli u Kruševac da što pre reše pitanje pobednika, pritiskali na početku, ali je na visini zadatka bio odlični Nikola Vasiljević. Ipak, u 29. minutu nije mogao ništa golman Zvezde na pozajmici u Napretku. Odbijena lopta došla je do Rikarda Gomeša koji je postigao svoj 25. pogodak i nastavio golgetersku seriju.

Pokušavao je Napredak da uradi nešto više, pred kraj prvog dela igre pretio je Jovanović, ali je Stevanović bio spreman na golu. Kruševljani su pretili i preko Melunovića, Mladenovića, ali nisu mogli do pogotka. Ono što oni nisu uspeli, uspeo je Marko Jevtović koji je u 56. minutu nagovestio trijumf nakon odlične asistencije Bibrasa Natha.

PARTIZAN SE PROŠETAO KROZ KRUŠEVAC Crno-beli lako protiv Napretka, nastavlja se šampionska trka sa Zvezdom

FK Partizan

 

Konačan rezultat postavio je Saša Marjanović, kapiten "čarapana" koji je centaršut Nikole Terzića skrenuo u sopstvenu mrežu u 65. minutu. Do kraja meča moglo je da bude još golova, ali su Samar Baždar i Kvinsi Menig propustili svoje prilike. Takođe, treba pomenuti i debi Ljubomira Fejse koji je odigrao poslednjih 20 minuta utakmice.

Partizan ima još tri utakmice da pokuša da stigne Crvenu zvezdu, a naredni meč igraju 7. maja u Humskoj protiv Vojvodine, dok Napredak može bez pritiska da se sprema za duel sa TSC-om iz Bačke Topole.

NAPREDAK - PARTIZAN 0:3 (0:1)

Rikardo u 29. minutu, Jevtović u 56. minutu, Marjanović (autogol) u 65. minutu za Partizan

Stadion: Mladosti (Kruševac), Sudija: Stranko Ostraćanin 

NAPREDAK: Vasiljević – Mršić, Đeković, Kojičić, Spremo – Marjanović, Milovanović – Jovanović, Đuričković, Mladenović – Melunović.

PARTIZAN: Stevanović – Živković, Miletić, Saničanin, Lutovac (od 62. Obradović) – Zdjelar (od 73. Fejsa), Jevtović – Marković (od 62. Menig), Natho (od 73. Baždar), Jović (od 62. Terzić) – Rikardo.

KRAJ!

86. minut  - Umalo da Baždar pogodi. Odlično se namestio mladi napadač i šutirao sa nekih 20 metara, ali brani Vasiljević.

74. minut - Oštar start Meniga nad Marjanovićem i žuti karton za ofanzivca Partizana.

73. minut - Još dve promene Aleksandra Stanojevića. Debi Ljubomira Fejse koji ulazi umesto Zdjelara, dok Samar Baždar menja Bibrasa Natha.

65. minut - GOOOOL! Autogol Marjanovića! Pokušao je kapiten Napretka da izbaci loptu nakon centaršuta Nikole Terzića, ali je samo skrenuo u sopstvenu mrežu!

62. minut - Tri promene u redovima Partizana. Kvinsi Menig menja Lazara Markovića, a Ivan Obradović na terenu umesto Lutovca, dok Terzić menja Jovića.

56. minut - GOOOOL! JEVTOVIĆ! Odlično je pratio vezista Partizana centaršut Bibrasa Natha i povećao prednost gostiju!

52. minut - Dva pokušaja Kruševljana, prvo preko Melunovića,a  onda i Mladenovića, ali bez promene rezultata.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

43. minut - Jovanović je napravio faul i dobio žuti karton.

42. minut - Nemanja Jović je bio u dobroj situaciji, ali je iz neposredne blizine jako loše šutirao, pa je Vasiljević lako zaustavio njegov šut.

36. minut - Prva prilika za Napredak i umalo izjednačenje u Kruševcu! Jovanović je uspeo da se oslobodi čuvara u kaznenom prostoru, ali je u poslednjem momentu reagovao Saničanin, a onda i Stevanović zaustavio udarac.

29. minut - GOOOOL! RIKARDO! Odbila se lopta do napadača Partizana koji postiže svoj 25. pogodak u Superlige Srbije ove sezone!

22. minut - Kojičić pravi faul na ivici kaznenog prostora i dobija žuti karton. Prvi igrač koji je upisan u beležnicu sudije Ostraćanina.

17. minut - Probao je sada Saša Zdjelar sa nekih 20 metara, ali je ponovo bio oprezan Vasiljević. Nakon toga probao je i Gomeš, ali njegov udarac ide preko gola.

8. minut - Prva prilika na meču za Rikarda Gomeša, ali pokušaj napadača Partizana nije bio dovoljno opasan po Vasiljevića koji je uspeo da odbrani.

19.05 - Utakmica je počela!

18.35 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije između Napretka i Partizana. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Kruševca.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading