DRAMA CRNO-BELIH! FSS sačuvao Partizan od totalne katastrofe i izbacivanja iz Evrope
Foto: ALO/Marko Metlaš

Crno-beli su se našli pred suspenzijom FIFA zbog neisplaćenih dugovanja u transferu Filipa Holendera, zbog čega im je zabranjeno da registruju igrače u naredna tri prelazna roka odnosno do 2024. godine. Međutim, kako prenosi "Sportski Žurnal", Partizanu je pretila i ozbiljnija kazna koja je podrazumevala izbacivanje iz Evrope.

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI! Natho progovorio o odnosu sa Stanojevićem: Laž!

Taj list navodi da se Partizan nalazi pod uslovnom kaznom UEFA upravo zbog finansijskog poslovanja, a koja je u obavezi je da aktivira kaznu klubovima koji uđu u novi problem.

U toku je i kontrolisanje klubova zbog licenciranja za narednu sezonu i takmičenje u evropskim kupovima, te bi reakcija UEFA mogla da dovede crno-bele u nepriliku.

Stoga je reagovao nekadašnji generalni sekretar FSS,a trenutno direktor u UEFA Zoran Leković i uverio sve u evropskoj kući fudbala da prolongiraju uvođenje kazne za još 24 časa obećavši da će Partizan isplatiti dugovanja.

NAJVEĆA BRUKA U ISTORIJI KLUBA! "Grobari" nikada nisu bili ovako besni, zbog kazne munje sevaju na sve strane

Tu se našao FSS koji je uplatio pomenutu sumu.

Ukoliko crno-beli isplate Lugano ono što duguju švajcarskom timu, suspenzija se automatski skida i ekipa Aleksandra Stanojevića će moći da posluje u predstojećem prelaznom roku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading