CRNO - BELI SE OPET OKUPILI "Boli kao i posle utakmice, ali moramo da krenemo dalje"
ABA liga/kk partizan/Dragana Stjepanović

Partizan je doživeo šokantno ispadanje od Burse. Nakon te večeri niko se iz redova crno - belih nije oglašavao, a ekipa je dobila par dana slobodno. Parni valjak je opet krenuo u pogon u utorak, a atmosfera nije bila preterano bolja. Jedini raspoloženi za izjave bili su trener Obradović i Dalas Mur.

- I ono veče sam rekao da nisam ni u najgorim mislima razmišljao o tome kakav bismo plan mogli da napravimo u odnosu na ovo. Znamo da prvu utakmicu igramo 18. maja, tako da eto…Imamo dovoljno vremena da promenimo, što se kaže, čip u glavi. Ali, taj čip se uvek menja, bez obzira da li je rezultat pozitivan ili negativan, kad ulaziš u neko drugo takmičenje. Tako je i ovog puta… Ovo je iza nas. Ovo je prošlost, takva je kakva je, a imamo ispred nas jedno novo takmičenje, plej-of ABA lige, za koji smo takođe cele sezone radili da bismo došli do tog trenutka. Treba da vidimo ko će nam biti protivnik u polufinalu i da se spremimo na najbolji mogući način. Život ide dalje. Entuzijazam je nešto što je mnogo važno da bude na treningu. Ja pretpostavljam i znam da nikom od nas nije bilo lako, ali jednostavno, treba da okrenemo novi list i da nastavimo dalje. To je jedino rešenje - rekao je Obradović za 24sedam.

CRNO - BELI SE OPET OKUPILI

ABA liga/Dragana Stjepanović

 

 

Dalas Mur je istakao da se oseća isto kao i nakon poraza od turskog predstavnika.

-  I dalje se osećam isto. Jasno je da boli, jasno je da moramo da nastavimo dalje, jasno je da dolazi ABA i da treba da se fokusiramo na to. Ali, mislim da se svi osećaju i dalje isto što se tiče poraza. Svima je i dalje isto. Mi smo tim, zajedno smo, koliko već? Devet meseci, mi smo kao braća. Navikli smo se jedni na druge, upoznali smo se i to se nije promenilo. Svima je loše i dalje zbog poraza, ali trener je danas na treningu uradio sjajan posao, rekao nam je da budemo srećni i da moramo da nastavimo dalje. Moramo da se fokusiramo na FMP ili Budućnost, ko god nam dođe. Radićemo sad svakog dana za to.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading