"MUR OMILJENI SAIGRAČ, MADAR PODSEĆA NA ĆAĆA"! Pršte pohvale iz Partizana!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Gostujući u emisiji portala "TeleSport", skaut Partizana - Uroš Bajović se osvrnuo na dosadašnje rezultate, kao i na dovođenje igrača. Bajović je inače tokom leta stigao u Partizan, kako kaže na poziv Zorana Savića. Posebne pohvale u emisiji izneo je za Dalasa Mura i Jama Madara, dvojac plejmejkera Partizana.

 

 

- Tržište je ono koje sve diktira, prati se ko u kom trenutku može biti doveden i pod kojim uslovima. Mislim da je Dalas Mur izuzetan momak, porodičan čovek, jako dobar saigrač, a mogu reći i omiljen saigrač. U njegove kvalitete svi ste mogli da se uverite, u pitanju je igrač koji rešava utakmice. Ima izuzetan šut i to su neki elementi koji su doveli do odluke da se on potpiše. On je bio najbolje moguće rešenje na tržištu u tom trenutku. 

KK Partizan

 

 

Što se tiče Jama Madara, skaut Partizana je rekao da Partizan mora da gleda u budućnost, te da daje priliku igračima poput Madara.

- Mene Madar neodoljivo podseća na Ćaća Rodrigeza kada je bio mlad, čak je i mnogo bolji šuter. Danas Ćaćo ne bi bio legenda evropske košarke da mu neko u ključnom trenutku nije dao šansu. To je proces - istakao je Bajović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading