EVROPA JE OSTALA U ČUDU! Kako je Partizan doveo Pantera i Ledeja? Sada je sve otkriveno...
Vladimir Marković

- Odjednom se desilo, jer su to stvarno bile situacije u kojima smo brzo morali da reagujemo. Ledeja smo potpisali bukvalno za tri sata, jer smo imali informaciju da će da ga puste iz ugovora. Drugog igrača su hteli da puste, ali nisu mogli jer je imao dugogodišnji ugovor, pa su njega morali da isplate i to smo iskoristili - rekao je Savić tokom gostovanja u emsiji "U obruču".

Nastavio je u istom ritmu.

- Sa Panterom je isto bilo jako brzo, u dogovoru Željka, predsednika Ostoje Mijailovića i mene, za pet minuta smo odlučili. Dali smo mu ponudu i za pola dana je odlučio da dođe. Nije bilo planirano, ali tražili smo dva kvalitetna igrača. Nismo znali da ćemo da potpišemo dva igrača koji su igrali Fajnal-for Evrolige, ali tržište je takvo da nekad imaš mogućnost da potpišeš igrača i ako ne iskoristiš, više nećeš moći. Dobro nam je došlo da potpišemo ta dva igrača da pošaljemo poruku da smo ozbiljni i da pravimo ekipu, iako nismo to očekivali, ni 'pumpali' da bismo napravili euforiju. Bolje je bez euforije, ali kad dovedeš trenera kakav je Željko Obradović, euforija se sama stvorila, bez da iko išta radi.

PANTER O ŽOCU Tom čoveku je stalo, pokušava da pomogne mladim igračima!

Osvrnuo se i na dolazak Tristana Vukčevića.

- Razmišljali smo o njemu i na početku sezone, ali je teško bilo ostvarljivo, jer je imao ugovor na još godinu dana. Međutim, Real je takav klub da je lakše staviti igrača da igra kad dobijaš. Kada gubiš, onda imaš imperativ i sad imaju 16 seniora. Vidim da su napadali i Real što su ga pustili, ali jednostavno ako igrač ima još godinu i po ugovora i iako imaju potpisane sve centre za sledeću sezonu onda sigurno neće čekati.

Partizan nije platio obeštećenje.

- Tristan je video priliku da radi, ako dobije šansu da igra i da to iskoristi. On je igrač kao i svi mladi kojima fali još stvari koje treba da nauče da bi igrali profesionalnu košarku. Igraju sedmično u Realu, gde nemaš vremena da se posvetiš mladom igraču. Ovde je drugačija stvar, dolazi se pre treninga, ostaje se posle, radi se sa mladima, svi koriste šansu i svaki minut u dvorani je iskorišćen - zaključio je Savić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading