SJAJNA AKCIJA PARTIZANA! Daj krv i gledaj crno-bele!
Alo.rs/Vladimir Marković

Partizan je iskoristio ogromnu zainteresovanost za meč sa Fejnordom i pokrenuo humanitarnu akciju. U saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba, crno - beli pozivaju navijače na darivanje krvi, a kao nagradu će dobiti kartu za meč u četvrtak.

- Fudbalski klub Partizan pozivao je danas sve navijače da pokažu humanu stranu tako što će u sredu i četvrtak, 9. i 10. marta godine, dati krv. Kako je saopšteno iz Humske, FK Partizan pozivao svoje simpatizere da krv daju u jednom od dva autobusa "Instituta za transfuziju krvi“, koji će biti smešteni na platou ispred zapadne tribine stadiona i tako pomoći u spašavanju ljudskih života. "Svi davaoci krvi koji potvrdu dobijenu od "Instituta za transfuziju krvi“ pokažu na blagajni 1 stadiona Partizan, dobiće besplatnu ulaznicu za utakmicu 1/8 finala Lige konferencije, koju FK Partizan igra protiv FK Fejenord", stoji u saopštenju Partizana.

Dodaje se da će davaoci krvi moći da biraju stranu stadiona sa koje će bodriti svoj klub: istok, jug ili sever. Krv se može dati u sledećim terminima na platou ispred zapadne tribine stadiona u Humskoj u sredu, 9. marta od 10 do 18 sati i u četvrtak, 10. marta od 12 do 18 sati.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading