TO JE JEDINO ČIME SAM NEZADOVOLJAN! Evo šta je rekao Željko Obradović posle poraza od Mege
ABA liga/Mornar/Media Pro

Strateg crno-belih Željko Obradović je posle meča čestitao protivničkom timu, ali je imao šta da kaže na igru svog tima.

- Naravno, prvo što želim je da čestitam Megi na odličnoj utakmici, apsolutno zasluženo su pobedili, vodili sve vreme. Mi smo imali neku šansu na kraju, ali valjda je i normalno da se ovako završi. Najavio sam ovu utakmicu na način da će mladi igrači Mege grati sa velikim motivom, da će probati da se nadigravaju, i tako je bilo - rekao je on.

Konstatovao je da je njegovom timu nedostajalo više energije, a kod je pojedinih igrača problem je bila i motivacija.

SENZACIJA U "PIONIRU" Mega šokirala Partizan! (VIDEO)

- Mi nismo imali energiju koju smo imali pre dva dana, i za neke igrače je to i logično s obzirom na to koliko su dali na toj utakmicu, ali za neke bogami nije - poručio je Žoc.

Nije se tu zastavio trofejni trener.

- Kad već poredimo mladost koja je prisutna u ekpi Mege, onda treba da se osvrnemo i na mladost koju mi imamo u eipi. I to je ono gde ja vidim problem, gde oni ne mogu sebe da izmotivišu i da odigraju utakmicu na najbolji mogući način. A sigurno nismo igrali. To je jedino čime sam nezadovoljan, sve ostalo mogu da razumem. Ali da protivnički tim ima veću želju od nekih mojim igrača to je nedopustivo, ali na tome ćemo da radimo - rekao je Željko Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading