MOĆNI PARTIZAN Obradović imao specijalnu poruku za navijače, sada je na njima potez
KK Partizan

Partizan je u 10. kolu Evrokupa pobedio Hamburg 102:77.

- Igrali smo dobru utakmicu, kontrolisali smo meč. Čestitam mojim igračima za veoma dobro izadnje. Takođe, čestitam i rivalu, borili su do kraja, pokazali su karakter - rekao je trener crno-belih Željko Obradović posle meča.

Obradović je upitan ima li šta da zameri pulenima s obzirom na to da poslednjih nekoliko utakmica rešavaju već u prvih pet minuta.

- Utakmica traje 40 minuta i treba da se igra ozbiljno. Probali smo da igramo ozbiljno iako smo poslednju četvrtinu izgubili. Mora da postoji želja da se igra od prve do poslednje sekunde. Svako mora da koristi svoje vreme na praketu i ja mogu da budem zadovoljan kada se pogleda minutaža, jer niko nije bio iznad 23 minuta. Mislim da je Ledej igrao toliko... Mi imamo utakmicu za manje od 48 sati, meč sa Megom i veoma je važan taj segment da smo vodili računa o zamoru igrača. Ovi koji su igrali od starta bili su izvanredni, sa klupe takođe pokušali da daju maksimum. Uvek ima i loših i dobrih stvari i o tome ćemo razgovorati.

Nije zaboravio navijače:

- Hvala im na fantastičnoj atmosferi, u ovim teškim vremenima i sa tolikim brojem zaraženih da dođu i pomognu timu, to je zaista fascinantno. Voleo bih da je ovo normalno vreme i da ih pozovem da dođu u četvrtak, ali ne mogu jer svima želim dobro zdravlje. Ko je zdrav i ko može da dođe, dobrodošao je, jer ovi igrači to zaslužuju. Kada je ovako navijanje kod igrača postoje dodatni motivi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading