POJAČANJE ZA TITULU! Ima dima: Luka Stojanović progovorio o Partizanu!
Tanjug/Ap

Luka je slobodan igrač.

- Otprilike neki planovi su vezani za januar, možda će se neka promena desiti, ali za sada ništa konkretno i dalje. Tu sam u Beogradu, na odmoru. Tamo se u Americi nismo dogovorili oko opcije za novi ugovor, tako da sam sa čistim papirima i slobodan. Neke određene želje gde bih voleo i šta bih voleo - sve zavisi od situacije koja će se namestiti - rekao je Stojanović za "Mondo".

LAKOG RIVALA NEMA! Matematičar izračunao: Evo koga će najverovatnije izvući Partizan!

Da li je povratak u Partizan moguć?

- Ovako iskreno, reći ću da u ovoj situaciji sa slobodnim papirima, ja sam taj koji odlučuje gde bi trebalo da bude odlazak u sledeći klub. Tako da situacija je okej, sigurno da postoji neka mogućnost da se to desi, naravno, ukoliko Partizan tako nešto bude želeo - jasan je Stojanović.

RAĐANJE NOVOG PARTIZANOVOG BISERA! Milovanović: Gledamo samo u budućnost!

Otkrio je i da li je bilo pregovora sa Partizanom.

- Više je bilo onako nešto neformalno. Mislim da ni njima nije sada vreme da pregovaraju ili traže neke igrače. Ali sigurno da će se i oni aktivirati kada se završi polusezona, tako da imamo vremena i za to - zaključio je Stojanović.

Gde ima dima, ima i vatre! Vrlo lako može da se desi da baš bivši vezista Čikaga bude prvo pojačanje Partizana.

Bonus video:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

11.12.2021 22:39

Stanojevic je strucnjak pa ako te izabere.Salim se Stanojevic jedino sto zna je da trckara ko spricani petlic pored aut linije.