ZNAJU ŠTA IH ČEKA Iz Partizana imaju jasne poruke pred put u Estoniju
Foto: ALO/Marko Metlaš

Partizan u četvrtak u Estoniji igra utakmicu petog kola Lige konferencija protiv Flore. Očekivanja pred meč protiv šampiona Estonije iznose Saša Zdjelar, Siniša Saničanin i Rikardo Gomeš.

- Za nas je ovo još jedna evropska utakmica koja može mnogo toga da reši i da donese klubu značajne stvari. Što se nas tiče, ulazimo u novi ciklus posle odlične utakmice protiv Vojvodine i daćemo sve od sebe da napravimo novi niz. U ekipu Flore se vratio i napadač Sapinen, tako da ćemo još dodatno povesti računa, jer nije igrao u Beogradu - ističe Zdjelar.

- Tek nam predstoji priprema za Floru, ali smo svakako upućeni u njihove učinke u ligi koji im daje vetar u leđa, kao i naše pobede nama. Svi rezultati pre četvrtka se zaboravljaju (pobeda iz Beograda-prim.aut.). Naša želja je da se i na proleće takmičimo u Evropi, kao i da u našoj ligi osvojimo titulu, što je imperativ. Daćemo kao, i uvek, maksimum - poručuje Saničanin.

- Flora će se sigurno dobro pripremiti za ovaj meč jer imaju iskustvo iz Beograda, a ujedno im je pobeda u njihovom šampionatu dala vetar u leđa. Mi mirno, bez euforije i skoncentrisano, ulazimo u meč. To su pravila za sve utakmice, da nema panike, da ispoštujemo želje i ideje šefa i stručnog štaba. Igraćemo našu igru i potruditi se da se u Beograd vratimo kao pobednici. Naravno, kakva će biti igra, zavisi i od toga kako igra protivnik, kako mi uđemo u utakmicu i koliko nam protivnik dozvoli. Dakle, hrabro i skoncentrisano na Floru! Imamo nekih kadrovskih problema, ali ćemo dati sve od sebe - jasan je Rikardo Gomeš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading