ŽELJKOVE REČI ZATRESLE SU BEOGRAD Objasnio sve oko Zagorca i Dangubića, a onda pomenuo i navijače
KK Partizan/Dragana Stjepanović

Partizan je pobedio Budućnost 75:66 posle dobrog otvaranja poslednje četvrtine.

Trener crno-belih Željko Obadović pohvalio je atmosferu u "Štark areni".

- Čestitam igračima na pobedi, na svemu što su uradili. Igrali smo vrlo dobro u prvom poluvremenu, pa onda imali pad u trećoj četvrtini, a onda smo odigrali najbolju odbranu u minutima koji su odlučili utakmicu. Doprinos svih igrača bio je na izuzetnom nivou protiv odlične ekipe Budućnosti, koja je igrala veoma pametno. Predvođeni su izvanrednim trenerom i kolegom Džikićem i njemu čestitam na svemu što su uradili do sada. Uz ogromne probleme koje su imali. Nedostajali su mu Drobnjak i posebno Rid. Mislim da je bila izuzetno dobra utakmica, navijanje je bilo fantastično i to mi je posebno drago. Ovako treba da izgledaju utakmice.

A, onda se Obradović vratio koji dan unazad na navodni sukob Zagorca i Kuruca. Bez da je dobio pitanje Čačanin je imao potrebu da kaže:

- Ne pratim novine i natpise. Istine radi, moram da se oglasim i kažem da je ono što se pojavilo o sukobu Radeta Zagorca i Rodiona Kuruca neistina! To može da se prevede u neku drugu reč koju neću da kažem jer me je sramota. To je apsolutna neistina.

Zagorac je večeras ponovo bio kapiten.

- Rekao sam i prošli put, pre tri dana, da je moja odluka i da ih ja donosim. Moja odluka je bila da je Rade Zagorac večeras kapiten i on će ostati kapiten. On i ja smo imali izuzetno dobar razgovor, pravi pošten, ljudski, gledali se u oči. On voli Partizan i daće sve za Partizan. Kao i Dangubić koji ima sve ljudske kvalitete da bude kapiten. Drago mi je što su navijači bili uz Zagorca večeras.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading