BURNO U HUMSKOJ! Podneta krivična prijava protiv Miloša Vazure!
Alo/Dejan Briza

Više javno tužilašto je ove srede po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, a u saradnji sa policijskim službenicima UKP MUP, podnelo krivičnu prijavu protiv Miloša Vazure, generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan i Branka Banovića, direktora biciklističkog kluba Partizan, zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica, piše "Euronews Srbija".

HRVATI ŠOKIRALI PRIZNANJEM! Hajduk iz Splita se ugleda na Partizan!

Prijava je podneta i protiv Dragana Belojevića, sekretara za sport i omladinu Gradske uprave Beograda i M.D., samostalnog savetnika za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda, zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

BURNO U HUMSKOJ! Podneta krivična prijava protiv Miloša Vazure!

Alo/Dejan Briza

 

Nakon podnošenja krivične prijave, Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih, navodi se u saopštenju. 

POSTAO JE NAJPOZNATIJI STRANAC U ISTORIJI ZVEZDE, A SADA SU KONJI NJEGOVA LJUBAV! Gde je nestao nekada najbolji strelac Bundeslige i "bucko" kog ja "Marakana" zapamtila? (VIDEO)

Iz tužilaštva dodaju da će u daljem toku postupka sprovesti istragu i prikupiti dokaze, u pravcu utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading