TRENER BARSE POMNO PRATI PARTIZAN! Šaras otkrio sve o Obradoviću i crno-belima!
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Trenera Barselone su pitali kako se oseća kad gleda Obradovićev Partizan.

- Osećam se srećno - rekao je Jasikevičijus

Odmah je počeo o asistentu Željka Obradovića koji ga je naljutio na prethodnoj utakmici

- Žao mi je zbog njegovog asistenta koji ne može da izvadi marker. Poslao sam mu poruku: Nemoj da nerviraš momka, to je samo marker.

TO JE PRVA STVAR KOJU BI TREBALO DA URADIMO! Obradović oprezan pred meč sa Andorom!

U kontaktu je sa Željkom.

- Mnogo sam razgovarao sa njim. On je veoma srećan tamo. Ovo je njegov klub, ovo je njegova ljubav. Mislim da je veoma srećan.Ne propuštam utakmice Partizana. Volim Željkov tim jer ima mnogo talentovanih mladih igrača, sa iskusnim Panterom i Ledejom kao predvodnicima ekipe. Takođe, biće lepo videti kako se razvijaju neki mladi srpski košarkaši. Samo neka nastave u tom pravcu.

GROBARI VREĐALI VESNU ČOVIĆ, A ONDA JE REAGOVAO ŽOC: Obradović poslao poruku navijačima Partizana koja je digla na noge celu Srbiju (VIDEO)

- Obradović, kao čovek, samo želi da bude srećan. On je u Beogradu, kod kuće, sa svojom ekipom. Ima veoma intrigantan tim. On ima vrlo jasan cilj da dovede Partizan u Evroligu. Mislim da je srećan. U njegovom trenutku, šta drugo? Sve si već osvojio. Uradio si sve u svom životu. Samo treba da bude srećan. I 100 odsto sam siguran da je srećan - zaključio je Jasikevičijus.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading