SAD JE SVE JASNIJE Jojić posle meča otkrio dve važne stvari
FK Partizan

Kapiten Partizana u meču protiv Genta bio je Miloš Jojić. Iskusni vezista je odigrao solidnu utakmicu, a imao je džinovsku šansu da reši pitanje pobednika, ali je loše šutirao. Na kraju je Gent izjednačio, ali je Partizan praktično i bodom obezbedio prolaz dalje, sa drugog mesta u grupi. 

- Znali smo kakva nas teška utakmica očekuje. Tako je i bilo po ovako jako nezgodnom terenu. Protivnik je napadao, mi smo takođe imali svoje šanse. Poveli smo 1:0 i ja sam imao osećaj da možemo zadržati tu prednost do kraja, ali nismo dobro reagovali kod centaršuta... Ostaje žal, moglo je i drugačije, ali čini mi se da možemo reći da se završilo najrealnijim rezultatom po onome što se moglo videti na terenu - rekao je Jojić.

Kapiten crno-belih kaže da se ekipa primakla cilju.

- Svaka utakmica je specifična. Protivnik igra jako dobar, brz fudbal, traže non-stop pas unapred, bilo je dosta kreatanja u dubinu, pa smo samim tim i mi morali da se vraćamo unazad, pa kad uzmemo loptu da idemo u transformaciju. Na kraju podela bodova, moramo biti zadovoljni, idemo dalje, imamo još dve utakmice ove grupne faze. Blizu smo cilja da prezimimo u Evropi, a nikako se nećemo odreći borbe za prvo mesto - zaključio je Jojić. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading