PARTIZAN SJAJNO KRENUO, A ONDA SE "JAVIO" SUD Predsednik kluba: Ne širi se slučajno ova vest!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Partizan u ABA ligi ima skor 5-0, u Evrokupu 2-0 i ukupnu koš razliku +137.

Crno-beli rivale u proseku dobijaju sa po 27 razlike.

Trener Željko Obradović tek je počeo da stvara tim, da ga kleše po svojim željama, a Parni valjak melje li melje.

O dovođenju centra se priča, onako, usput, ali Željko kaže da će se to desiti samo u slučaju da on bude pravi, da pravi razliku.

A, onda je na sajtu FIBA osvanula informacija da je Partizan pod zabranom angažovanja novih igrača. Košarkaški arbitražni tribunal (BAT) je prvu sankciju uveo 15. oktobra, a trenutno su dve na snazi.

Predsednik kluba Ostoja Mijailović je za "Mocartsport" istakao da zabrana formalno stoji zbog bivšeg trenera Andree Trinkijerija i nekadašnjeg beka crno-belih Alekseja Nikolića:

- Tačno je, postoje aktivna dva slučaja oko kojih je već postignut sporazum i brzo će ta zabrana biti skinuta. Poslali smo finalnu saglasnost BAT u vezi sa dinamikom isplate tih potraživanja, zbog kojih zabrana formalno i dalje stoji. U pitanju su Trinkijeri i Aleksej Nikolić. U svakom slučaju, ne dešava se ništa što bi trebalo da uznemirava bilo koga ko voli Partizan ili da raduje one koji ga ne vole. Ne širi se slučajno ova vest, iako nije nova, piše od kada je taj administrativni problem. Znamo kako se plasira i kome je cilj da se prikaže kako u Partizanu nije dobro.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
POPE

29.10.2021 21:49

Bezobrazni ovi iz BATa bas sad nasli da sire vesti. Pa limaru pre par meseci si objavio da se Trinkijeriju duguje neka sica a sada ispade da si opet slagao.

juga

29.10.2021 22:16

Svi pokušavaju da sapliću,čuj sve biju sa više od 27 rarlike ,i ove ,,jadne"iz ABA lige ,a i ,,gospodu" iz Evrope!E,što je mnogo-dosta je bre!