TERZIĆ I RIKARDO SRUŠILI TSC Partizan pobegao Zvezdi na +8 (VIDEO)
FK Partizan

TSC - Partizan 1:3 (1:3)

STRELCI: Petković u 10. za TSC, a Rikardo u 12. i Terzić u 27. i 35. minutu za Partizan.

Sudija: Srđan Jovanović.

TSC: Filipović – Petković, Antonić, Rajković, Krsmanović (od 81. Petrović) – Tomanović, Stojković – Stanojev, Banjac (od 81. Milićević), Stanojlović (od 67. Ratkov) – Zec.

PARTIZAN: Stevanović – Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Jojić – Terzić (od 64. Jović), Natho (od 50. Šćekić), Pantić (od 50. Menig) – Rikardo (od 72. Lutovac).

Posle porvog poraza u sezoni, od Genta kod kuće u Ligi konferencija, Partizan se vratio na domaći kolosek.

Trener Aleksandar Stanojević je "promešao karte", čak šest igrača su bili novi starteri u odnosu na meč protiv Belgijanaca.

Ispostavilo se da je to dobitna kombinacija.

Partizan je brzopoteznim preokretom golovima Rikarda i Terzića došao do pobede nad TSC-om u Bačkoj Topoli - 3:1 i pobegao Crvenoj zvezdi osam bodova, s tim da crveno-beli, branioci titule, imaju dva meča manje.

90+1. Menig je prošao po levoj strani, ubacio po zemlji na osam metara, ali je tamo Lutovac u izglednoj poziciji očajno zahvatio loptu, uhvatio se za glavu. Bila je to mat pozicija.

90. Iz kornera ubacuje Jojić, na šest metara skače Šćekić, ali glavom šutira metar, dva iznad gola.

88. Filipović odbranio zicer Menigu iskosa sa desne strane, napadač crno-belih prvo je driblingom na desetak metara "polomio kičmu" čuvaru.

81. Dvostruka izmena kod domaćina. Izašli su Banjac i Krsmanović, a ušli Milićević i Petrović).

62. Aranđel Stojković je šutirao iz voleja sa 20 metara, ali je Stevanović pravovremeno reagovao i sprečio možda i najlepši gol u sezoni

55. minut - kiks Miletića je umalo skupo koštao Partizan. Okliznuo se iskusni defanzivac u momentu kada je lopta išla prema Stanojloviću, a ofanzivni vezni potom dolazi u dobru poziciju za šut, ali puca direktno u Stevanovića. 

50. minut - Šćekić i Menig ulaze umesto Natha i Pantića.

47. minut - Šut Tomanovića u okvir gola, ali Stevanović bez problema zaustavlja njegov pokušaj

DRUGO POLUVREME

 

 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

Kakva utakmica u Bačkoj Topoli

35. minut - GOOOOOL! Ponovo Nikola Terzić

27. minut - GOOOOOL! Preokret! Nikola Terzić za vođstvo gostiju. Sve je počelo od prelepe lopte Jojića, pa preko Terzića, Pantića, Gomeša, ponovo Terzić i pogodak! Njegov treći u sezoni.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

20. minut - šansa za domaćina, ali je udarac Stanojlovića izblokirao Miletić

12. minut - GOOOOOL! Rikardo Gomeš za izjednačenje

Iz VAR sobe potvrdili su da ofsajda nije bilo, da je Rikardo imao pravovremenu reakciju i da je za koji milimetar izbegao Rajkovića. Asistent je bio Natho

10. minut - GOOOOOOL! TSC vodi, strelac je Marko Petković, bivši kapiten Zvezde. Posle centaršuta s desnog boka Rajković je pucao glavom, Stevanović je odbranio, ali je na odbitak naleteo nekadašnji bek Crvene zvezde i zatresao mrežu.

3. minut - prvi preti domaćin, ali Banjac šutira pored gola iz slobodnog udarca

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading