OBRADOVIĆ SE ODREKAO 10.000.000 EVRA ZBOG PARTIZANA! Sportski direktor crno-belih otkrio detalje: Željkova ljubav prema klubu je nerealna!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crno-beli su upisali četiri pobede na startu sezonu i trenutno su na liderskoj poziciji u ABA ligi.

Mnoge je iznenadila odluka najtrofejnijeg evropskog trenera da se vrati u Partizan, a portski direktor crno-belih Zoran Savić otkrio čega se to Obradović odrekao da bi se vratio u Partizan. 

- Njegova neka ljubav prema Partizanu totalno je nerealna. I odnos prema klubu je takav. Malo je onih koji mogu i da poveruju kako je neko spreman da izgubi 10 miliona evra samo zato da bi došao u Partizan, a Željko je upravo to uradio. Poredim ga sa onom čudesnom lokomotivom teretnog voza za koju je sasvim svejedno da li je za nju zakačeno pet, šest ili deset vagona. Ona jednostavno vuče za sobom sve što se natovari. Ima energiju koja je neverovatna. I zrači nečim posebnim - otkrio je Savić u intervjuu za "Ekspres".

On je naglasio da je trofejni trener spreman na mnogo toga kako bi pomogao svom klubu.

- Odlukom da dođe u Partizan pokazao je spremnost da se spusti na jedan nivo koji nije njegov što, priznaćete nije lako. Nekad je u ekipi imao tri najbolja plejmejkera u istoriji evropske košarke. Dakle, Dijamantidisa, Spanulisa i Jasikivičijusa u istom timu. Sada je spreman na drugu krajnost, odlučan je u nameri da napravimo najmlađi tim u Evrokupu. Prosek naše ekipe je 23 godine i malo više. On je to prihvatio i od prvog dana se ponaša kao da trenira CSKA ili Panatinaikos, a ne Partizan. To je ono što je fenomenalno - zaključio je on. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pekson

18.10.2021 16:50

Najbolji Evropski plejmejker je Sale Djordjevic a ne ova trojica sto ste naveli.