ZVALI SU ME U ZVEZDU! Rikardo otvoreno o svemu: Postoji samo jedan klub za koji želim da igram!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Od kada se vratio u Humsku, Rikardo briljira na terenu i trese mreže protivničkih ekipa.

- Nije fraza, osećam se ovde kao kod kuće, Partizan je nešto najbolje što mi se desilo. Ne pričam samo o saigračima, stručnom štabu, već o svima sa kojima se susrećem. U Emiratima nije bilo tako. Tamo sam otišao zbog novca i to je jasno, dobro je bilo i meni i Partzanu - kaže Rikardo Gomeš u intervjuu za "Novosti".

Istakao da se nije vratio zbog novca, te de da bi u Beograd došao i peške.

- Čuo sam da se ne valja vraćati u tim gde si bio srećan i igrao odlično, ali mi je nešto govorilo da moram ponovo da probam uprkos finansijski boljim ponudama iz Saudijske Arabije. Rekao sam predsedniku da znam da će to doneti klubu više para, ali da nije dobro za mene i da hoću da se vratim u Partizan kako ne bih izgubio još godinu dana. Dobar osećaj i čvrsta uverenja su me vratila. Krenuo bih i peške za Beograd, to je jedini tim za koji sam želeo da igram posle slabijih partija tamo. - dodao je on.

Otkrio je i odnos sa navijačima Crvene zvezde i poruke koje je od njih dobijao.

- Sjajan odnos imam sa navijačima. Obostrana ljubav i poštovanje su nešto što mi uliva dodatnu snagu. Često se po gradu slikam i sa Zvezdinim navijačima, poštuju me i to je lepo. Na 'Instagramu' mi često pišu da dođem u Zvezdu, ali nema šanse, to nikada ne bih uradio. Ne govorim o novcu uopšte, ovde je u pitanju poštovanje - dodao je Rikardo.

Na kraju je dodao nije mislio da će imati ovako dobrui sezonu.

- Nisam ni sanjao da ću postići ovoliko golova. Uvek sam srećan kada zatresem mrežu, ali ako imam šansu da asistiram to i uradim. Ne razmišljam o brojkama, radim naporno svaki dan. Golovi će doći ako si maksimalno fokusiran i pošten prema obavezama - zaključio je Gomeš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading