PARNI VALJAK U ZAGREBU Klasik regiona, derbi neporaženih
KK Partizan

U četvrtom kolu AdmiralBet ABA lige, košarkaše Partizana NIS očekuje duel protiv jedine ekipe koja je uz crno-bele zabeležila maksimalne tri pobede u tri uvodna kola regionalne lige. 

Dan ranije, crno-beli iz Beograda kreću put Zagreba, a pred sutrašnje gostovanje, trener Partizana NIS, Željko Obradović kaže:

- U tri kola smo neporaženi i Cibona i mi. Ono što smo imali priliku da vidimo i tokom pripremnog turnira u Opatiji, na utakmici protiv Cibone, je da je to veoma mlada ekipa koja igra agresivnu košarku i koja je u prva tri kola pokazala kvalitet koji ima. Spremamo se i probaćemo da odigramo najbolje što možemo imajući u vidu I tu pripremnu utakmicu koju smo igrali protiv njih na turniru u Opatiji. Vidi se da imaju izuzetno dobru hemiju u timu, vidi se da u svakom trenutku znaju šta hoće. Naravno, to je zasluga i njihovog trenera i svih tih mladih igrača koji igraju sa velikom željom, a na nama je da se kroz još dva treninga pripremimo i odigramo najbolju moguću utakmicu - istakao je Obradović.

Bek Partizana NIS, Uroš Trifunović očekuje tešku utakmicu u Zagrebu, ali veruje u pobedu crno-belih.

- Cibona je vrlo mlada ekipa, čak su malo mlađi i od nas. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica na obe strane terena, kako u napadu, tako i u odbrani. Tokom predsezone smo igrali protiv i izgubili. Ipak, od tada do danas smo mnogo porasli kao ekipa, iako se još uvek uigravamo. Cibona ima skor 3:0 i definitivno je ekipa koja može da pobedi bilo koga u ABA ligi, ali mi u Zagrebu idemo na pobedu - poručio je Trifunović.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading