PRVI MEČ PRED "GROBARIMA" Partizan želi treću pobedu u nizu u ABA ligi
ABA liga

U trećem kolu AdmiralBet ABA lige, košarkaši Partizana NIS će u subotu, 9. oktobra od 19 časova dočekati podgorički SC Derby. Utakmica se igra u Štark areni, a ulazi u dvoranu se otvaraju 2 sata ranije. 

Prodaja dnevnih ulaznica za ovaj meč, odvija se putem servisa Tickeltline, a na dan utakmice će se odvijati na blagajni Štark arene, sa južne strane (do autoputa) od 10 časova do početka susreta. 

Posle dve startne pobede u regionalnom šampionatu, trener Partizana NIS, Željko Obradović je pred duel protiv tima iz Podgorice izjavio: 

- Imali smo jednu veoma atipičnu sedmicu pred ovu utakmicu protiv Studentskog centra. Par igrača je imalo određene probleme, ali je dobra stvar da smo ipak održali nivo treninga na nivou na kom mislim da je potreban da bismo odigrali dobru utakmicu u subotu. Igramo protiv tima koji je odigrao zaista veoma dobru utakmicu protiv Zadra. Znamo i pretpopstavljamo da možemo naći način da odigramo dobro i tu utakmicu. Kao što sam već i govorio, svaka ekipa u ABA ligi zaslužuje respekt. Tako ćemo prići i utakmici protiv Studentskog centra, sa željom da nivo igre bude na makar malo boljem nivou nego što je to bio slučaj u prve dve utakmice. 

Aleksa Avramović je pred sutrašnju utakmicu izjavio: 

- Igramo protiv ekipe koja je pokazala dva lica. Protiv Zadra, kada su pobedili su igrali dobro i organizovanu košarku, kada su prednjačili šuter Flečer Megi i Vinjales. Znamo da su njih dovjica dva najbolja igrača njihovog tima. Sa druge strane imamo njihov prvi meč protiv Mege, gde je Mega izvršila prititsak i ukrala im dosta lopti, pretrčala ih i na kraju rutinski taj meč dobila. Mi se spremamo posle dve pobede iako nismo pokazali ni delić onoga što je naš maksimum. Uigravamo se, upoznajemo se i jedva čekamo da izađemo pred navijače u subotu, da pobedimo - poručio je Avramović. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading