CRNO-BELI GRME Totalni haos pred dolazak Partizana u Kruševac
Foto: ALO/Marko Metlaš

Frka pred dolazak Partizana na sutrašnji meč protiv Napretka. A sve je počelo rečima direktora napretka Vladimira Arsića, koji podeća da je odlukom Disciplinske komisije FSS Partizanovim navijačima zabranjen organizovan dolazak, a svim simpatizerima "parnog valjka" sa klupskim obeležjima neće biti omogućen ulaz na stadion.

- Deo južne tribune, predviđen za gostujuće navijače, biće zatvoren, a naše pristalice sa sezonskim kartama, ukoliko ne žele na jug, mogu da uđu na severnu tribinu - istakao je Arsić.

To je izazvaIo burnu reakciju Aleksandra Stanojevića, šefa stručnog štaba kluba iz Humske.

- Proverićemo... Odradili smo tri utakmice kazne, gostovali u Lazarevcu, Kragujevcu i Lučanima bez navijača. Ne možemo 33 meča da budemo kažnjeni, nismo baš toliko strašnu stvar uradili. Očekujemo naše navijače u nedelju. Navijači nam mnogo znače, nema razloga da ne prisustvuju utakmici u Kruševcu. Nemojte da nam oduzimate nešto zbog čega se igra fudbal. U redu, desilo se nešto u Novom Pazaru, svako je kažnjen adekvatno, ne bi trebalo više da pričamo o tome. Očekujemo naše navijače u nedelju.

Kad su navijači u pitanju, Stanojević bi boleo da Kruševljani dođu u što većem broju, makar bili nastrojeni protiv Partizana.

- Nemam problema, voleli bismo da dođe što više navijača, to je najlepše za sve. Zaslužujemo i Napredak i mi dosta publike, biće lepo vreme, dobar termin, a valja napomenuti da domaćin ređa ppobede na svom terenu, da je Kruševac fudbalski grad. Nadam se i kvalitetnom terenu, ne vidim razlog da bude drugačije.

Partizan je lider Superlige, ima dva boda više od Crvene zvezde i trijumf bi mu omogućio miran odlazak na reprezentativni predah.

- Svima je jasno šta nam znači svaka utakmica, ova pred pauzu čekamo u dobrom raspoloženju. Napredak je u dobroj formi, naročito kod kuće, zabeležio je sve pobede osim nad Čukaričkim, zato smo maksimalno smo koncentrisani i spremni.

Van konkurencije je samo štoper Sinša Saničanin zbog korone, svi ostali su spremni, a prema rečima šefa stručnog štaba i – posvećeni.

- Činjenica da smo na prvom mestu ne ostavlja nam mogućnost da neko ne bude motivisan. To bi bilo neozbiljno. Opet ćemo rotitirati, želimo da svi pruže maksimum - završio je Stanojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading