ŽOC "ZAPALIO" REGION! Hrvatski novinari isprovocirali Obradovića, on im sa dve rečenice zapušio usta!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Partizana pobedili su Split sa 69:59 i posle dva kola u ABA ligi imaju maksimalan učinak. 

Trener crno-belih Željko Obradović  je u hali na Gripama dočekan aplauzima, što mu je prijalo i to nije krio na pred hrvatskim novinarima.

"Hvala publici u Splitu. Ovo je košarkaški grad, toliko je iznedrio trenera i igrača", počeo je Obradović.

Usledilo je provokativno pitanje da objasni zašto je prihvatio poziv Partizana, koji je prema mišljenju tamošnjih novinara "ispod njegovog nivoa".

"Za mene je Partizan najveći mogući rang koji postoji. Za mene nema ništa bolji nego da budem trener Partizana. Vratio sam se zato što je to moj klub koji volim i obožavam. Uživam da radim sa ovim igračima. Lepota je tamo da radiš gde voliš, imao sam lepu karijeru u inostranstvu, 28 godina, a onda je došao trenutak šta bih voleo i šta me motiviše. Ovde sam to našao".

Cilj Partizana je jasan - plasman u Evroligu. 

"Postavili smo ciljeve, zajedno sa predsednikom i direktorom, i znamo šta bi trebalo da uradimo. Probaćemo da vratimo Partizan tamo gde verujemo da mu je mesto, a to je Evroliga. Kako, kad, to su pitanja ispred nas i vreme će dati odgovor".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (1)

Loading
Marko

22.12.2021 00:09

JEDAN JE PARTIZAN,I SAMO JEDAN VELIKI COVEK ZELJKO OBRADOVIC .SPOJ TA DVA VELIKANA DAJE IME KOJE SE PAMTI I VOLI PARTIZAN .ZELJKO HVALA ZA POVRATAK ,HVALA DO GROBA .