STANOJEVIĆ PRED FLORU! Napašće nas, ali ne bežimo od uloge favorita!
FK Partizan

- Igramo meč koji može mnogo da nam pomogne da prezimimimo u Evropi. Oni su ekipa sa 14 reprezentativaca, koja ima dosta internacionalnog iskustva. Imaju oko 50-60 utakmica u reprezentaciji u proseku. Iskusna su ekipa, ali nama pobeda mnogo znači i daćemo sve od sebe da potvrdimo dobru igru iz prve utakmice. Ta druga pobeda bi nas stvarno približila. Ima naravno još dosta da se igra, ali to bi bio korak napred za nas. Želimo da stvorimo veću šansu za prolaz dalje - počeo je Stanojević.

Trener crno-belih zna da više u Evropi nema slabih timova.

- Prva stvar, utakmicu uvek pravim u odnosu na protivnika i tako biram igrače. U ovom trenutku je to najbolji tim za ovu utakmicu. Kao neko iz struke, svestan sam svake evropske utakmice, pogotovo danas, i Luksemburg i Estonci igraju... Evo juče Šerif. Nema potrebe pričati, u savremenom fudbalu to tako funkcioniše već dugo i svesni smo svega.

STANOJEVIĆ PRED FLORU! Napašće nas, ali ne bežimo od uloge favorita!

FK Partizan

 

 

Nastavio je u istom ritmu.

- Videćete, izaći će da igraju visok presing, opasna je ekipa, želeće da igraju na našoj polovini. Igraće im igrač koji je igrao protiv Srbije kad nas je Estonija pobedila. Ne mogu da pobegnem od toga, mi smo Partizan i favoriti smo, ali ako vidite njihove rezultate u poslednje vreme, videćete jasno kakva su ekipa.

U redovima Flore najviše se ističu Sapinen i Vasiljev.

- Slažem se, imaju još 2-3 izuzetna igrača. Imaju šest-sedam igrača koji su igrali protiv Portugala, Belgije... Imaju više utakmica od naših igrača na tom nivou, u reprezentacijama. Oni su navikli na te utakmice, evropsko iskustvo im je ogromno, imaju fantastičnu tranziciju. Opasan je Sapinen napadač, ima tu još dosta stvari, ali sačuvaćemo nešto za sastanak kako ćemo pripremiti igrače."

Na pitanje hoće li i ovaj evropski meč početi i Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig, Stanojević nije želeo da baš sve otkrije.

- Sigurno da su u dobroj formi, idemo u tom pravcu, ali da ne otkrivamo karte. Neće oni igrati bunker, jer ga nisu igrali protiv Omonije niti Legije. Nećemo da otkrivamo karte, ali znamo ko će igrati. Marković je spreman, trenira punim intenzitetom, kao i Rikardo. U konkurenciji su za tim - zaključio je Stanojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading