KO BI REKAO?! Stanojević otkrio veliku tajnu o doskorašnjem članu Partizana

Šef struke Partizana Aleksandar Stanojević na današnjoj tribini na kojoj je odgovarao na pitanja navijača. Poseban deo je bio posvećen Filipu Stevanoviću, koji je napustio crno-bele u junu, iako je još ranije bio prodat Mančester Sitiju za sedam miliona evra.

- Stevanović  je otišao, onako, sa nekom gorčinom, nezadovoljan, i ja to znam. Ja sam s nnuim pričao bezbroj puta. Fića je poslednji Falijev igrač u Partizanu i nažalost nije zadovoljan i misli da ga nismo ispoštovali. Prvo da vam kažem, Fića se ugojio 5-6 kilograma u periodu kad nije bio u formi. Tada sam mu rekao: "Fićo, ti si se ugojio, već si potpisao, tebe ništa ne interesuje, ne možeš tako, ali iz razloga što si Partizanovo dete stavljaću te da igraš i da ulaziš u igru, ali ti ne zaslužuješ da uopšte budeš ni među 18, ili 20 igrača. Ja sam onda njega stavljao, a nisam Jovića. Onda je on krenuo da trenira, sredio svoje telo i dolazi derbi, a meni je tada život u pitanju. Ja sam ga stavio tih nekih pet minuta da igra, jer u tom trenutku ne razmišljam ni o njemu, ni o kome drugom. On je otišao s gorčinom, ali ja sam mu otvoreno rekao da nije u formi. Koji je moj razlog, zašto bih ga sklanjao. Čak sam rekao, zašto ja da sklanjam igrača koji je potpisao za Mančester siti, a dete je Partizana, kome to treba, to je užas, nisam hteo taj žig da nosim, ali znate kako je on trenirao... To sam prvo rekao i igračima da mu skrenu pažnju'', objašnjava Stanojević.

Međutim, nije samo Stevanović nezadovoljan minutažom kod Stanojevića.

- Vi možete sada i Čolića ili Denisa Stojkovića da pitate za mene i oni će takođe biti nezadovoljni i govoriće loše o meni, ali ako pitate Jovića ili Terzića, oni će reći suprotno. Ali tako je to u fudbalu, ne mogu svi da vas vole. Fića je dete Partizana, Grobar, ali možda ću mu ja dati neki impuls da on tamo promeni način razmišljanja i od srca mu želim sve najbolje - zaključio je Stanojević.

Stevanović sad igra u holandskom Herenvenu kao pozajmljen igrač Mančester Sitija i od početka sezone je odigrao ukupno 208 minuta na šest utaikmica na kojima je upisao jednu asistenciju, bez postignutog gola.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading