PARTIZANOVA ŠETNJA KROZ LUČANE! Crno-beli brzo zaboravili derbi, Rikardo nastavio golgeterski niz i došao do dvocifrene brojke! (VIDEO)
FK Partizan

Derbi je prošao i već ja arhiviran, a čini se po partiji u Lučanima i brzo zaboravljen od strane fudbalera Partizana. Crno-beli nisu imali mnogo muke kako bi savladali poslednjeplasiranu ekipu Superlige Srbije i posle skoro tri godine upisali trijumf nad Lučancima.

Videlo se da ne cvetaju ruže u dugogodišnjem superligašu koji je u 10 kola ove sezone osvojio samo četiri boda. Jesu pokazali domaći zube u kratkom periodu drugog poluvremena, ali to nije bilo ni blizu kako bi izbegli poraz od lidera šampionata. Najbolju priliku propustili su u 65. minutu kada je Kamerunac Samjuel Baha uputio projektil sa nekih 25 metara, ali je Stevanović bio odličan.

PARTIZANOVA ŠETNJA KROZ LUČANE! Crno-beli brzo zaboravili derbi, Rikardo nastavio golgeterski niz i došao do dvocifrene brojke! (VIDEO)

FK Partizan

 

Gosti iz Beograda posao su završili u prvom poluvremenu. Već u trećem minutu Rikardo Gomeš je postigao svoj 10. gol u Superligi na devet odigranih utakmica i tako nastavio golgetersku seriju. Napadač sa Zelenortskih ostrva već ima 14 pogodaka ove sezone koja praktično da je tek počela.

Nastavili su gosti da pritiskaju. Gomeš je promašio dve odlične prilike, a onda je stigao i drugi gol. Ivan Obradović je bio asistent kod prvog, a onda se i sam upisao u listu strelaca. Naleteo je na odbijenu loptu i poslao je iza leđa golmanu Kostiću. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat utakmice u Lučanima.

PARTIZANOVA ŠETNJA KROZ LUČANE! Crno-beli brzo zaboravili derbi, Rikardo nastavio golgeterski niz i došao do dvocifrene brojke! (VIDEO)

FK Partizan

 

Naredni meč Partizan igra već u nedelju u Humskoj protiv Spartaka iz Subotice, dok Mladost u ponedeljak gostuje ekipi Voždovca.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

MLADOST - PARTIZAN 0:2 (0:2)

Rikardo u 3. minutu, Obradović u 38. minutu za Partizan

Stadion: Mladosti, Sudija: Aleksandar Živković

MLADOST: Kostić, Milošević, Hrkač (od 73. Katanić), Mićević, Cvetković - Leković, Baha - Jovanović, Selenić (od 46. Danoski), Perović (od 46. Veličković) - Obradović.

PARTIZAN: Popović - Živković, Ostojić, Vujačić (od46. Miletić), Obradović - Zdjelar, Jojić - Terzić (od 46. Jović), Natho (od 70. Lutovac), Menig (od 70. Holender) - Rikardo (od 89. Smiljanić).

KRAJ!

91 . minut - Veličković sada preti, ali ponovo lopta ide preko gola.

90. minut - Još minut nadoknade.

89. minut - Poslednja promena kod gostiju. Gomeš ide van igre, a menja ga Smiljanić.

83. minut - Jović šalje loptu u mrežu, ali je pre toga Gomeš bio u ofsajdu pa neće biti trećeg gola za Partizan.

79. minut - Bolja Mladost u drugom poluvremenu, bez dileme. Pretio je sada Mićović, ali ponovo brani Stevanović.

73. minut - Četvrta promena kod domaćih. Hrkač ide van igre, a na terenu je Katanić.

70. minut - Dvostruka promena kod Partizana. Holender menja Meniga, a umesto Natha u igri je Lutovac.

PARTIZANOVA ŠETNJA KROZ LUČANE! Crno-beli brzo zaboravili derbi, Rikardo nastavio golgeterski niz i došao do dvocifrene brojke! (VIDEO)

FK Partizan

 

69. minut - Nathooo! Bilo je blizu! Odličan šut veziste Partizana prolazi tik pored stative.

65. minut - Ponovo Baha u glavnoj ulozi! Sjajan šut Kamerunca, ali i odlična parada Stevanovića! Ništa od pogotka za domaće.

64. minut - Evo i prvog žutog kartona na meču, a zaradio ga je Samuel Baha nakon oštrog starta.

58. minut - Nešto konkretnija igra Mladosti u drugom delu. Pokušavaju domaći da zaprete, ali Popović za sada nije bio na ozbiljnijem ispitu.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Dve promene u redovima Partizana. Nemanja Jović je zamenio Terzića, dok je Miletić u igri umesto Vujačića. Promene i kod domaćih, Veličković menja Perovića, a Selenić ustupa mesto Danoskom.

POLUVREME!

40. minut - Prilika za Rikarda da verovatno i reši pitanje pobednika, međutim, njegov šut prolazi tik iznad prečke.

38. minut - GOOOOL! Obradović! Nakon kornera i gužve u šesnaestercu do odbijene lopte stigao je bek Partizana i nakon asistencije sada upisuje i pogodak!

35. minut - Bez uzbuđenja u Lučanima već duže vreme. Partizan kontroliše posed, ali za sada bez ozbiljnijih šansi.

21. minut - Identična situacija kao u trećem minutu, samo sada centaršut sa druge strane preko Bibrasa Natha. Ponovo odličan skok i udarac Gomeša, ali brani Kostić.

7. minut - Pretio je sada mladi Nikola Terzić, ali lopta ide preko gola. Ozbiljna šansa za goste.

3. minut - GOOOOL! Partizan vodi! Odličan centaršut Ivana Obradovića i 10. pogodak u Superligi Srbije za Rikarda Gomeša!

17.50 - Utakmica je počela!

17.31 - Osvrnućemo se na poslednjih 10 duela Mladosti i Partizana. Istina, crno-belima imaju šest pobeda uz jedan remi i tri trijumfa tima iz Lučana. Međutim, poslednja tri okršaja u Lučanima crno-beli nisu uspeli da napuste sa tri boda.

17.25 - Što se tiče postava, Stanojević je odlučio da malo promeša karte i odmori pojedine igrače koji su izneli derbi i duel sa Anortozisom, dok je trener Milovanović bez iznenađenja.

MLADOST: Kostić, Milošević, Hrkač, Mićević, Cvetković - Leković, Baha - Jovanović, Selenić, Perović - Obradović.

PARTIZAN: Popović - Živković Ostojić, Vujačić, Obradović - Zdjelar, Jojić - Terzić, Natho, Menig - Rikardo.

17.20 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 10. kola Superlige Srbije između Mladosti i Partizana. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Lučana.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading