SKROZ JE OTVORIO DUŠU Panter nikad nije bio otvoreniji, njegove reči su uzburkale Srbiju
KK Partizan

Iskusni Kevin Panter je u maju igrao Fajnal for Evrolige, a ovog leta je stigao u Partizan kao najatraktivnije pojačanje i igrač od koga se mnogo očekuje u narednoj sezoni. Amerikanac je i svestan tih očekivanja, a tokom karijere je već imao plodnu saradnju sa srpskim trenerima, na šta je i podsetio u razgovoru za klupsku televiziju.

- Imao sam ih četvoricu? Trojicu – Željko, Saša i Šakota. Sviđaju mi se, uz to imam i srpski pasoš. Suđeno mi je, imam dosta dobrog iskustva sa srpskim trenerima. Pobeđivao sam sa svim svojim srpskim trenerima. Sa Đorđevićem sam osvojio Ligu šampiona. Sa Šakotom kup i Ligu šampiona. Videćemo šta će biti sa Željkom sada. Za sada je sve dobro, pozitivno i sviđa mi se - rekao je Panter.

Us klopu priprema za novu sezonu Partizan je imao veoma jake provere, nekoliko evroligaških ekipa je odmerilo snage sa crno-belima, a najspektakularnije je bilo prošlog četvrtka u ''Štark Areni'', kad je Partizan savladao aktuelnog evropskog prvaka Efes.

- To su nam bili najteži protivnici i dobro je da vidimo gde smo u odnosu na njih. Završavamo pripreme, poslednje su nam utakmice i fokusirani smo na početak sezone. Imali smo dobre pripreme. Pokušavamo da stvorimo najbolju moguću hemiju. Od kako smo počeli sve je pozitivno, sve je dobro. Moramo da popravimo neke stvari, ali dobro, tek su pripreme. Nastavljamo da radimo. Biće duga godina - poručuje Panter.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Doca

22.09.2021 18:29

Jednom grobar - uvek ljiga i smrda mudić.