NJEGOVE REČI SU ODJEKNULE Ljubimac "grobara" pričao o Žocu i Partizanu
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Češki reprezentativac Jan Veseli je godinama sarađivao sa Željkom Obradovićem i oduševljen je zbog njegovog povratka u Partizan. Veselog je zainteresovao projekat koji je ovog leta napravljen u Beogradu, pa će sa mnogo pažnje pratiti bivši klub i trenera pod kojim je šest godina igrao u turskom Fenerbahčeu!

- Čudno, proveo sam šest godina sa njim i čudno je. To je život. Svako ima svoj put. Nemoguće je da neko bude 20 godina u istom klubu, on nije Greg Popovič da bi ostao toliko. Mislim da mu je bio potreban odmor, a ovo je dobar izazov za njega - rekao je ljubimac Partizanove publike.

Što se tiče planova crno-belih, Veseli jedva čeka da vidi kako će to izgledati!

- Iskreno, bio sam iznenađen ovom odlukom. Razumem da je izazov, ali i dalje sam iznenađen. Sviđaju mi se ideja i projekat, raduje me što ću moći da ispratim kako im ide naredne sezone - rekao je nekadašnji igrač Partizana za portal ''basketnews''.

Čeh je u Partizan stigao 2008. godine, sa 18 godina. Došao je iz slovenačkog Geoplin Slovana, a karijera mu je dalje išla preko Vašington Vizardsa i Denver Nagetsa do Fenerbahčea, u kom je od 2014. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading