DAN PREPUN EMOCIJA! Obradović: NIje lako...
Foto: Vladimir Marković

- Dan koji je prepun emocija. Hajde da probam da krenem nekim normalnim redosledom i da se prvo zahvalim ekipi Efesa, koja je došla da uveliča ovu utakmicu Novice Veličkovića. Za njega i za sve nas bila je čast da se igra u Areni da i oproštaj bude protiv evropskog prvaka. Zaista hvala svim članovima Efesa, počev od trenera Atamana. Ispoštovali su svaki detalj koji smo dogovorili pre utakmice. Hvala što su došli i uveličali ovaj meč - kaže Obradović.

Oproštaj Novice Veličkovića bio je poseban događaj.

- Naravno da mi je drago zbog Novice da je sve lepo proteklo. Igrač je koji je obeležio epohu u Partizanu. Sve je bilo evidentno načinom na koji ga je publika pozdravila, koliko su uz njega i koliko je lep govor održao. Setio se svega što je bitno da pomene. Čestitam mu na svemu što je dao Partizanu i naravno, pozvao sam ga da kad god može dođe na trening i da bude sa nama.

DAN PREPUN EMOCIJA! Obradović: NIje lako...

Foto: Vladimir Marković

 

 

On je rekao da je neizmerno zahvalan navijačima na podršci njemu i igračima i što su ispratili Dudu Ivkovića.

- Ono što je važno je da je večerašnja utakmica bila prva pred našim navijačima, hvala im što su došli u tolikom broju, što su podržali ovaj novi tim koji je tek na početku i što su ispratili mog velikog prijatelja i kuma Dudu Ivkovića na način kako je on to zaslužio. Meni lično je mnogo težak dan. Mnogo je emocija. Probao sam da što više budem skoncentrisan na utakmicu. Igrači su odigrali izuzetno borbeno, sa druge strane Efesu je falilo malo igrača i naravno, igrali su na malo opuštenijem nivou od onoga na kojem inače igraju - dodao je Obradović.

Trofejni stručnjak je bio kum i veliki prijatelj sa Dudom Ivkovićem.

- Mnogo mi je žao što sam ujutro dobio tragičnu vest. Ne bih mnogo da pričam o mom i Dudinom odnosu, to je opšte poznato. Mislim da je Partizan uradio sve da se oprosti od Dude na dostojanstven način. Naravno, nije zadnji put, već će biti oproštaja i u budućnosti. To je čovek koji je dao mnogo toga Partizanu - zaključio je trener košarkaša Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading