ŠOK NA KIPRU!  Iliev za Alo! Odrastao sam uz Dudine uspehe!
A.V.

Tokom doručka u nikozijskom hotelu među igračima i članovima uprave odjednom je zavladala tišina. Informacija o velikom gubitku čoveka koji je između ostalog s klupe predvodio i crno-bele, u trenutku je poremetila sve pristune.

Nismo mogli da ne primetimo izraz na licu sportskog direktora kluba iz Humske Ivice Ilieva koji u neverici sluša kada mu saopštavaju vesti uz Beograd.

- Ovo je takav šok… U trenutku smo se svi pogledali, jednostavno nismo mogli da poverujemo kada su nam javili. Duda je bio jedan od najvećih, ne samo u košarci već generalno u sportu. Nikada niste spremni na ovakve vesti, a pogotovo kafa se radi o veličini kakav je on bio. Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Ovo je veliki gubitak za našu naciju. Ja sam odrastao uz njega, uz njegove uspehe sam se toliko puta radovao… On je činio da su nekada emocije uz košarku bile mnogo veće nego uz fudbal u kom sam ceo život. Mi smo košarkaška nacija i Duda je jedan od ljudi koji su zaslužni za to i na tome mu zauvek hvala - rekao je Iliev za Alo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading