NIJE GA ŠTEDEO Stanojević opleo po Sumi, njegove reči su žestoko odjeknule
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Grmi Aleksandar Stanojević zbog Sejdube Sume. Gvinejac se kasnije od planiranog vratio za Beograd zbog vojnog puča, a plus se ponovo i povredio.

- Ne znamo ništa... Dugo ga nismo videli, tek će danas biti tu. Jedno morate da znate, činjenice kažu da se povredio u 25. minuta revanša sa Santa Klarom, tražo je izmenu, lekari su ustanovili povredu i nije bio spreman za sledeći meč.Lekari su bili izričiti da zbog povrede Suma ne putuje na reprezentativno okupljanje. Poslali su zvaničan dopis FS Gvineje da nije spreman. Sve sa pratećom dokumentacijom da nije sposoban da igra. Uprkos tome, Suma nije ispoštovao ni klub, ni proceduru. Otišao je u Gvineju na svoju ruku, igrao meč i sve nas uveo u problem.

Na taj način rešena je misterija Sumine povrede, međutim, ostalo je da lebdi u vazduhu pitanje zašto je igrač uopšte putovao preko pola sveta ako se znalo da je povređen.

- Posle meča sa Gvinejom Bisao, FS Gvineje je u zvaničnom saopštenju potvrdio ono što smo mi konstatovali. Možete to da nazovete kako god hoćete, ali Partizan je veliki, nijedan pojedinac ne može da bude iznad kluba. Mora da se shvati šta znači biti deo ove insititucije. Da se prate protokoli.

Suma neće igrati u subotu na Čika Dači, verovatno neće putovati ni na Kipar, na premijeru u Ligi konferenije, pitanje je hoće li biti u konkurenciji za derbi. I to ne zbog zdravlja, već usled kršenja klupske discipline.

- Doktorske prognoze su za mene nebitne. Šta to znači, ako je Suma dobio zadatak da se leči ovde i bude pod tretmanom. Mora da se zna i da mi ne biramo utakmice, meni je Radnički bitan koliko i večiti derbi. Nije Suma u konkurenciji za sledeći meč, a kad će biti stvarno ne znam - zaključio je razočarani Stanojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading