VARNICE PRED POČETAK ABA LIGE! Zoran Savić "pecnuo" Zvezdu: Samo jedan klub može da igra sa dva tima na Jadranu!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nova košarkaška sezona na Jadranu uskoro počinje i sigurno da će biti jedna od najzanimljivijih, ako ne i najzanimljivija u poslednjih 10 godina, pa možda i više. 

Partizan se pakleno pojačao i postao glavni favorit za osvajanje titule ABA lige posle osam godina pauze. Već su počele i prve varnice na relaciji crveno i crno-belih, a za to je zaslužan sportski direktor kluba iz Humske Zoran Savić.

VARNICE PRED POČETAK ABA LIGE! Zoran Savić

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Nekadašnji šampion Evrop sa Jugoplasitom govorio je za hrvatske medije o sistemu takmičenja u ABA ligi i istekao da nije zadovoljan što "neki klubovi imaju dva kluba u eliti".

- Ovo jedina liga na svetu, govorim o ABA ligi, gde su menadžeri vlasnici klubova, gde igraju drugi timovi nekog kluba. To je nemoguće bilo gde drugde. Tačno se zna da ako neko ima drugu ekipu, tada ne može ta druga ekipa niti ući iz druge u prvu ligu po zakonu - aludira, očito, na saradnju Zvezde i FMP-a Savić, kao i na ulogu Miodraga Ražnatovića u Megi. 

- I Evroliga sve to zna. A mi se pravimo kao da ne znamo. Neke se stvari tu moraju rešiti, zbog zdravlja košarke na ovim prostorima. Sami sebi pucamo u nogu - upozorava Savić.

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading