DAO JE DOPRINOS NOVOJ POBEDI Lutovac posle gola pričao o povredi, podršci saigrača, ali i o Santa Klari
FK Partizan

Posle gola za vođstvo protiv Kolubare u Lazarevcu, zabrinuo je Aleksandar Lutovac sve navijače Partizana jer je morao da napusti igru. O prvencu u dresu Partizana i predstojećem revanšu protiv Santa Klare, Lutovac je govorio za zvanični sajt kluba iz Humske.

Partizanu je bilo važno da zadrži prvo mesto i ti si dao svoj doprinos – posle Jojićevog slobodnjaka si se našao na pravom mestu...

-Generalno, cilj nam je da u svaku utakmicu ulazimo sa istim intenzitetom i željom, bila ona u našoj ili ligi konferencija – svaka utakmica nam je jako bitna. Jasno smo zacrtali ciljeve ispred sebe i trudimo se maksimalno da ih ostvarimo. Kao sto sam već rekao više puta, trudim se da pomognem ekipi u svakom trenutku i svakom pogledu, na bilo kojoj poziciji. Zeka je izveo dobar slobodan udarac, a ja volim da ispratim svaku loptu do kraja. Drago mi je zbog gola, puno mi znači u ovom trenutku i drago mi je što ekipa nastavlja sa pobedama.

Gol je bio posebno emotivan i za tebe i za tvoje saigrače...

- Sve sto se trenutno dešava oko mene doživljavam jako emotivno. Ovako nešto mi je bilo potrebno jer osećam da sam fudbalski u dobrom momentu. Mislim da je Partizan velika porodica i to stvarno nije fraza! Puno mi je značila podrška svih jer i ja i moja porodica prolazimo kroz jako težak period. Zahvalan sam svima, ne samo igračima, već i ljudima iz kluba, stručnog štaba, uprave i, naravno, navijačima koji su uz mene konstantno i pružaju mi podršku. Takve stvari se ne zaboravljaju!

A onda povreda! Šta se konkretno desilo i kako se osećaš?

- Imamo mnogo utakmica i malo vremena za odmor. Dosta se putuje i sigurno da telo na neki način mora da pokaže umor. Nadam se da nije ništa ozbiljno, ali osetio sam grč u mišiću i bilo je najpametnije da izađem iz igre. Kako stvari sad stoje, trebalo bi da oporavak bude brz, ali znaću više posle daljih testiranja.

Šef Stanojević ti ukazuje prilike i ti mu to vraćaš na pravi način. Šta ti je bilo najteže u celom procesu?

- Zahvalan sam na svakom minutu provedenom na terenu i trudim se uvek da opravdam poverenje, i svojih saigrača i stručnog štaba. Prija mi veća minutaža i daću sve od sebe da uvek uzvratim poverenje šefa. Svi mi dobro znamo koja je težina grba koji nosimo na dresu!

Čeka Vas ekipa Santa Klare u četvrtak. Šta sad misliš o njima? Svi kažu da će ovo biti drugačija utakmica...

- Sigurno je da neće biti lako, oni su specifična ekipa i biće nam teže jer imamo gol zaostataka iz prve utakmice. Takođe, mislim da su i oni svesni gde dolaze i da će ta utakmica u četvrtak biti potpuno drugačija. Sve nas raduje pun stadion i jedva čekamo da izađemo na teren pred naše navijače. Pokazali su koliki su nam vetar u leđa i siguran sam da možemo da pobedimo i nadoknadimo tu razliku. Cilj nam je još na početku bio da prezimimo u Evropi. To se ni u jednom trenutku nije promenilo - zaključio je Lutovac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading