IVICA NE GUBI NADU Veliki sam optimista, posebno uz naše navijače
FK Partizan

Partizan je u Portugaliji poražen od Santa Klare 1:2.

Crno-belima za grupnu fazu Lige konferencija u Beogradu treba pobeda od dva gola razlike.

- Mislim da smo energetski odigrali jednu od najslabijih utakmica, kao da nismo znali šta od njih da očekujemo. Igrači su ušli u utakmicu sa mnogo većim respektom nego što je trebalo, tako nam se i otvorila utakmica. I pored toga, tokom utakmice sam osećao da ćemo preokrenuti, tako je delovalo. Ja sam veliki optimista, posebno uz naše navijače, na našem stadionu, sa novom energijom. Sada kad već znamo ko su. Verujem da je prolaz tu i da ćemo igrati u Evropi ove godine i dočekati evropsku jesen. Sigurno nas je poremetilo tih par izostanaka, ali to ne treba da bude alibi. Verujem da ćemo uz veću energiju, koju očekujem na našem stadionu, ovaj dvomeč završiti u našu korist. Sa druge strane, pričamo o jednoj od najjačih liga Evrope, posle top pet liga, pričamo o ozbiljnoj ligi, ozbiljnoj fudbalskoj naciji, sa mnogo Brazilaca i kvalitetnih igrača. Verujemo da ćemo, ako smo mogli tim Sočija da nadigramo, uspeti u tome i protiv Portugalaca!

Da li Vas je Santa Klara iznenadila nečim ili je više iznenadio taj energetski pad?

- Više me je iznenadilo kako smo mi ušli u igru. Da smo energetski i sa samopouzdanjem bili kao u prethodnim utakmicama, to bi bilo totalno drugačije.

Kakvu Santa Klaru očekujete u revanšu?

- Mi ćemo biti u drugačijem izdanju!

Koliko su nedostajali Pantić i Zdjelar?

- Pantić nije igrao ni protiv Sočija, nedostajali su nam i Zjelar i Jović. Zdjelar je srce naše ekipe i to je veliki udarac za nas. Nikad se ne zna, verujem da će biti spreman za tu odlučujuću utakmicu koja je utakmica sezone za nas. Ubeđen sam da bi, sa onakvom atmosferom kao protiv Sočija, pale i mnogo jače ekipe od Santa Klare.

Dakle, optimizam je maksimalan?

- Kod mene - da, verujem u ove momke! Pokazali su se mnogo puta kad je bilo najteže, čak i danas su bili delovi utakmice kada sam osećao da može da se preokrene, čak i kad su dali gol. Vratili smo se, smanjili i dobili aktivan rezultat. Bili smo par puta blizu izjednačenja, a verujem da je sa izjednačenjem moglo da dođe do preokreta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading