PRED MEČ PROTIV SANTA KLARE Stanojević javno otkrio glavni cilj Partizana
FK Partizan

Partizan u četvrtak uveče (22.30) na stadionu Sao Migel u Ponta Delgadi igra prvi meč plej-ofa Lige konferencije protiv Santa Klare. Uprkos brojnim kadrovskim problemima, trener crno-belih Aleksandar Stanojević je bio raspoložen na konferenciji za medije.

- Za nas je ovo važna utakmica, jer nas još dve pobede dele od jeseni u Evropi. Svi igrači koju su ovde su spremni i očekujemo interesantan meč. Nemamo probleme sa kovidom, imamo probleme samo sa povredama igrača - rekao je na početku Stanojević.

Šef struke crno-belih ima dovoljno informacija o rivalu.

-  Pratimo portugalski fudbal i ligu, znamo dosta. Znamo da imaju mnogo brazilskih fudbalera, tehnički nadarenih i mislim da su individualno kvalitetni. Ako me pitate za imena, to ću ostaviti za nas, ali igrači znaju sve o kvalitetima fudbalera Santa Klare. Mislim da su agresivan tim sa dobrom tranzicijom, jaki na lopti, jedan na jedan, da imaju brze igrače i igraju taktički agresivno, menjaju nekoliko sistema, igraju moderan fudbal, adaptiraju se brzo. Pričali smo sa trenerima koji rade u Portugaliji, sa igračima koji su igrali. Mislim da ne mogu ničim da nas iznenade.

Pitali su Portugalci kakve su ambicije Partizana u Ligi konferencija?

- Prvo moramo da se kvalifikujemo u Ligu konferencija, to je prvi cilj, a posle ćemo videti - završio je Stanojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading