KREĆE OBRADOVIĆEVA MAŠINERIJA! Partizan objavio raspored pripremnih utakmica
KK Partizan/Dragana Stjepanović

"Parni valjak" danas i zvanično pali motore! Košarkaški klub Partizan NIS, danas će i zvanično započeti pripreme za sezonu 2021/22.

U popodnevnim časovima, deo treninga će biti otvoren za predstavnike medija, nakon čega će crno-beli nastaviti sa radom iza zatvorenih vrata.

U utorak, 17. avgusta, ekipa i stručni štab Partizana NIS će otputovati na Zlatibor, gde će biti obavljen bazični deo priprema.

Prvu test utakmicu, košarkaši Partizana NIS imaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

Sedmog septembra, Partizan NIS će u Kragujevcu odigrati humanitarnu utakmicu protiv domaće ekipe Radničkog.

Jedanaestog i dvanaestog septembra, Partizan NIS će učetvovati na turniru u Istanbulu. Rivali Parnog valjka biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako sa kojim će se crno-beli sastati u polufinalu.

16.09. u Beograd stiže Anadolu Efes. Taj meč, ujedno će biti i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na "Janakopulos kup" koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan NIS, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading