PARTIZAN PRED SOČI! Stanojević otkrio šta mu je rekao Marko Nikolić, i da li će biti promena u timu!
FK Partizan

- Igramo evropsku utakmicu ored načim navijačima. Jedino nas pobeda vodi dalje, tako ćemo i pristupiti njoj. Živković ima problema uzrokovanih padom tokom prve utakmice. Ostali su spremni, a Miljković i Obradović su se priključili i oni su u konkurenciji. Želimo da nastavimo dobar niz - rekao je Stanojević na početku.

Soči je igrao u ponedeljak.

- Koliko nam je utakmica u Novom Pazru trajala, imam osećaj da smo je juče završili. I prošli put su igrali tri dana pred nas. Oni ne odustaju od svgh stila igre, bez obzira igrali u Moskvi, Beogradu ili Sočiju. Želim da pomerimo težište igre ka njihovoj polovini i da budemo za nijansu opasniji. To želim i to predviđam da bude razlika na našem stadionu, u odnosu na prvi meč.

Miljković se vraća u stroj, ali će prednost ipak dobiti Lutovac.

- Ne znamo da li je Miljković spreman da bude u 11. Lutovac je odlično odigrao do sada, imam poverenja u njega, ofanzivniji je i realnije je da on počne.

Da li bi voleo da ima VAR, obzirom na penal u prvoj utakmici?

- Ne bih da imamo razmišljanja u tom pravcu. Na ovom nivou, danske sudije su dobre i nemamo razloga da razmišljamo o tome.

PARTIZAN PRED SOČI! Stanojević otkrio šta mu je rekao Marko Nikolić, i da li će biti promena u timu!

FK Partizan/Miroslav Todorović

 

 

Trener Sočija Fedotov je procenio šanse 50:50.

- Slažem se sa njim. Iako mi ovde mislimo da smo mi najbolji na svetu i da smo favoriti, oni dolaze iz izuzetno jake lige, imaju jake utakmice i mislim da su šanse 50:50. Želja nam je da napravimo dobru atmosferu i nama je želja da ih mi sa terena poguramo da nam daju tu malu prednost sa tribina. Oni su dobra ekipa, ali na našem terenu mislim da smo ipak u prednosti.

Da li će u timu Partizana biti promena?

- Minimalne promene, možda ofanzivniji zadnji vezni, to su neke dileme, ali ovo je naš najbolji tim. Idemo u tom pravcu da slično krenemo, osim na nekim pozicijama za nijansu ofanzivnijih karakteiristika. Znate da imamo 15,16 igrača koje stalno rotiramo, nekada svesno sa nekima krećemo, da bismo sa drugima završili.

Priznao je da se čuo sa trenerom Lokomotive iz Moskve Markom Nikolićem, bivšim strategom Partizana.

- Čuli smo se pre prve utakmice, baš dosta dugo smo pričali, a sada smo se u Beogradu videli i pričaloi smo. sa njegove strane, dao mi je lepu rečenicu: 'Soči i kada misliš da nije opasan i kada ga imaš, on ti da gol.' Ne možemo da se opuštamo, ali verujem da ćemo uspeti da prođemo - rekao je Stanojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading