MOŽEMO MNOGO! Rikardo blista od povrataka u Partizan, evo sa kim voli da igra!
Foto: ALO/Marko Metlaš

- Očekivao sam ovako dobar start jer imamo dobar tim. Od kako sam došao, počeo sam da treniram sa njima i video sam da su veoma kvalitetni i da ću imati puno prilika za gol. Znam već sada da možemo da uradimo nešto novo - izjavio je Gomeš gostujući u jutarnjem programu RTS-a.

Otkrio je i da li je sada manji pritisak.

- Ne, ovog puta mislim da imamo više pritiska. Kada sam bio prvi put ovde, ne bih rekao da je tim bio loš, ali mogu da kažem da smo sada spremniji za sva tri fronta. Zato će sada biti veći pritisak, jer navijači znaju da možemo mnogo da uradimo.

Bio je strelac u prvoj utakmici protiv Sočija (1:1).

- Znamo da će biti teška utakmica jer i Soči ima kvalitete, ali verujem u naš tim. Verujemo da sa ovim timom možemo mnogo. Očekujem tešku utakmicu, ali verujem da možemo da prođemo u sledeće kolo.

MOŽEMO MNOGO! Rikardo blista od povrataka u Partizan, evo sa kim voli da igra!

FK Partizan

 

 

Istakao je sa kime se najbolje slaže u ovom timu Partizana.

- Počeo sam da igram sa Nathom, sa Pantićem koga znam iz prvog mandata. Sa Nathom sam tek počeo da se upoznajem i on sa mojim kretanjem. Znam šta će da uradi sa loptom kada ima loptu u posedu. Kada imate kvalitetne igrače u svom timu, sve je mnogo lakše. Kao što sam rekao, kada sarađujete sa ljudima koji znaju svoj posao i vaš učinak će biti samo bolji. Samo treba da nastavimo ovim tempom.

Na kraju je imao poruku za navijače.

- Nadam se da će sutra doći na stadion i da će nas podržati kao i uvek, jer ćemo i mi na terenu dati sve od sebe. Mi igrači i naši navijači možemo zajedno da ostvarimo dobar rezultat za Partizan. Biće važno da igramo kao tim, kao što smo do danas to radili. Ako igramo naš stil fudbala, znam da ćemo imati prilike da postignemo golove i pobedimo - poručio je Rikardo Gomeš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading