PARTIZAN UBEDLJIV PROTIV VOŽDOVCA Crno-bela mreža se još nije zatresla (VIDEO)
FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan je na jedno veče ostao bez liderske pozicije, koju je kratko držala Crvena zvezda, branilac titule, ali sve je brzo došlo na svoje.

Pobedili su crno-beli Voždovac, vratili se na kotu jedan, sada imaju gol razliku 10:0 u Super ligi, ukupnu u sezoni 13:0, na pet mečeva još nisu primili gol, uprkos tome što je trener Stanojević mnogo rotirao.

Partizan - Voždovac 4:0 (2:0)

Strelci: 1:0 Rikardo Gomeš u 10, 2:0 Aleksandar Šćekić 2:0 u 22, 3:0 Filip Holender u 52, 4:0 Danilo Pantić u 70. minutu.

Beograd - Stadion: Partizana. Sudija: Milan Mitić. VAR sudija: Aleksandar Živković.

PARTIZAN: Stevanović, Živković, Ostojić, Vujačić, Urošević, Šćekić, Zdjelar (od 61. Smiljanić), Natho (od 46. Pavlović), Holender (od 61. Lutovac), Jović (od 46. Pantić), Gomes (od 61. Milovanović).

VOŽDOVAC: Preković, Bogdanović, Milović, Milosavljević, Lasickas, Mijailović, Pantović (od 61. Perošević), Vujnović, Milojević (od 82. Cvetićanin), Purtić, Hajdin (od 61. Ivezić).

 

90+1. minut: Lutovac je pogodio, ali je bio ofsajd.

75. minut: Šut Nikole Vujnovića sa 20-ak metara, ali po sredini gola, pa je lopta postala lak plen za golmana. 

70. minut: Danilo Pantić sa 25 metara iz slobodnog udarca pogađa gol, lopta je liznula stativu, Partizan - Voždovac 4:0.

52. minut: U kaznenom je Rikardo nadigrao čuvara, ubacio po zemlji na dva metra, golman Preković je ostao kratak, Holender je na dva metra samo podmetnuo nogu, Partizan - Voždovac 3:0.

46. minut: Izašli su Jović i Natho, a ušli Pantić i Pavlović.

2. POLUVREME: 

45+1. minut: Prva prilika za Zmajeve, šut Vujnovića iz pada sa 15 metara, lopta lak plen za Stevanovića.

41. minut: Natho je uklizao rivalu pred njegovim kaznenim, ukrao mu loptu, dodao je Joviću u kaznenom, gađao je mladi junoša dalji ugao, ali je lopta prošla metar, dva od stative.

30. minut: Odlično ubacivanje po zemlji na sedam metara, natrčava Jović, plasira, ide lopta u gol, ali je Mijailović skreće u korner.

22. minut: Brza akcija crno-belih po desnom boku, centrirao je Živković, utrčao Šćekić i na šest metara samo se "poklonio", Partizan - Voždovac 2:0.

10. minut: Dubinska lopta Natha ka Rikardu, utrčao je, primio loptu, nadmudrio na kraju dva rivala i golmana i pogodio sa osam metara, a onda je pomoćni sudija signalizirao ofsajd. Usledila je poduža VAR provera. A, onda i novi šok, gol je priznat, Partizan - Voždovac 1:0.

3. minut: Posle prve opasnije akcije domaćina Purtić je uklizao i ostao da leži na zemlji u svom petercu, nezgodno je stao i iskopao busen.

1. POLUVREME:

Trener Partizana Aleksandar Stanojević znatno je promenio sastav u odnosu na evropske izazove. Čak šestorice iz Slovačke nema.

Na golu je Stevanović, štoper je Ostojić, na beku Živković...

Nedavno je klub iz Humske napustio golman Vladimir Stojković

Standings provided by SofaScore LiveScore

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading