POSLE OSAM GODINA U PARTIZANU Stojković se emotivno oprostio od voljenog kluba
Foto: ALO/Marko Metlaš

Vladimir Stojković nije više član Partizana. Posle ukupno osam godina u Humskoj, bivši golman reprezentacije Srbije odlazi iz Partizana. Emotivno je bilo u Sportskom centru Zemunelo. Stojković stavio je tačku na drugi boravak u Partizanupred selidbu u Al Fejhu gde će ga čekati još jedan nekadašnji partizanovac - Vuk Rašović.

Povodom Stojkovićevog oproštaja od kluba od kluba sa kojim je triput bio šampion Srbije, uzeo i tri kupa, te igrao Ligu šampiona i Ligu Evrope, upriličena je oproštajna konferencija za novinare na kojoj je uskoro 38-godišnji čuvar mreže izneo svoje emocije, a pre toga drugi su govorili o njemu. 

Reč je prvi uzeo trener Aleksandar Stanojević koji se zahvalio dugogodišnjem reprezentativcu za sav doprinos uspesima, pobedama i titulama.

- Ti si prvo legenda srpskog fudbala, sve vreme koje smo sarađivali. Hvala ti na svemu, bio si pravi kapiten, vodio si nas, pomagao, bio uz nas u lepim i teškim trenucima, ali najveći pečat bio je posle Vojvodine, kad su ti saigrači pevali: "Stojke, Grobare". Hvala ti na svemu, Grobare naš" - izjavio je Stanojević.

Posle Stanojevića se Stojkoviću obratio legendarni golman "parnog valjka", a sad šef skauting službe crno-belih Ivica Kralj.

- Hvala u ime svih partizanovaca na odbranama i svemu što je uradio za nas. Hvala što su pored tebe golmani napredovali, kako sutra ne bismo imali problem. Da i oni budu na vrhunskom nivou. Srećno u nastavku karijere.

Stojković je potom na poklon dobio dres i loptu sa potpisima svih igrača, a Lazar Marković, Milan Smiljanić i Saša Zdjelar predali su mu tortu.

- Ovaj osećaj će mi zameniti što u prethodne četiri godine nismo osvojili titulu. Ovaj osećaj ne može da se kupi i ravan je osvajanju titule. Vežbao sam da ne zaplačem, ali nije bilo moguće. Imao sam toliko tužnih trenutaka u životu, od smrti roditelja, naučio da ne padam, ali sad nisam izdržao - izjavio je kroz suze Stojković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading