KAKAV MALER ZA PARTIZAN Crno-beli ostali bez prvotimca najmanje na četiri nedelje
Alo/Vladimir Markovic

Partizan čekaju izuzetno važne utakmice narednih dana, a ekipa će biti značajno oslabljena. Van stroja će narednih nedelja biti Aleksandar Miljković. Desni bek se povredio u četvrtak, tokom meča protiv Dunajske Strede. 

- U 75. minutu, prilikom uklizavanja, pololžaj Miljkovićeve noge bio je nezgodan, povredio je zadnju ložu. Ima jasne naznake rupture. Izdržao je meč do kraja, pokazao je kakav je profesionalac, još jednom. Prva procena je da će odsustvovati mesec dana - rekao je na konferenciji za medije pred meč protiv Vojvodine Aleksandar Stanojević, trener ekipe iz Humske.

Osim derbija sa Vojvodinom u nedelju veče, kao i gostovanja u Dunajskoj Stredi narednog četvrtka, Miljković će propustiti prvenstvene duele sa Voždovcem, Novim Pazarom, Metalcem i Kolubarom, a pod uslovom da se srpski predstavnik plasira u narednu fazu kvalifikacija za Ligu konferencija sigurno i duele sa Sočijem (Rusi imaju ubedljivih 3:0 iz prvog susreta sa azerbejdžanskom Kešlom).

Da muka bude veća, Stanojević nema na raspolaganju nijednog izvornog desnog beka. Miljković je povređen, a Marko Živković – koji će Aleksandra menjati u prvenstvu – suspendovan za revanš sa DAC-om, jer vuče kaznu iz 2014. zbog crvenog kartona na meču Vojvodine i Trenčina. Zato se očekuje da na toj poziciji u četvrtak bude - Aleksandar Lutovac. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading