KO BI REKAO? Vazura otkrio šta se dešava sa "slučajem Asano", Sadiku, ali i još dve stvari koje mnogo interesuju "grobare"
FK Partizan

Partizan je dobro odradio prelazni rok, tvrdi generalni direktor Partizana Miloš Vazura. Uprkos činjenici da su izostala kvalitetna pojačanja, Vazura smatra da je ekipa značajno jača posle dolazaka Danila Pantića i Rikarda Gomeša, iako je obojici karijera išla silaznom putanjom od prethodnog boravka u Humskoj. 

- Izveštaj o pojačanjima je jako pozitivan. Rikardo je došao jer smo imali cilj da dovedemo nekoga ko je već upoznat sa sistemom. Rekli su mi kao da nikada nije napuštao Partizan. Odmah se snašao. Moja želja je bio Dača Pantić. On kao igrač Partizana može odlično da izgleda. Očekujem dosta od njega - izjavio je Vazura. 

Kritikovao je Vazura Sejdubu Sumu koji je izgubio pasoš, dok se sa Bajbekom ubrzano radi na raskidu ugovora. 

A o "slučaju Asano"...

- Razgovaramo sa advokatima. Oni misle da to može da se završi pozitivno po nas. Imali smo sastanke, uveravaju nas da tužba odlično stoji. 

Smanjenje plata pojedinim igračima je neizbežno. 

- Razgovaraćemo s nekim igračima oko smamjenja plate. Nećemo sa svima, neki opravdavaju platu. Idemo u tom smeru. Videćemo još i ko će da dođe i ko da ode. Sigurno dolazi još jedan igrač, ne žurimo. Želimo dobrog igrača. Ko prati, vidi da imamo dobru prodaju i da smo u plusu što se toga tiče. Nadamo se da ćemo da nastavimo tako. Nadamo se i velikom transferu Sadika. Partizan će u najgorem slucaju da dobije četiri miliona od tog transfera - zaključio je Vazura. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading