IMAJU ČETIRI PORAZA ZA ČETIRI GODINE! Stanojević pecnuo Zvezdu pred novu sezonu!
FK Partizan

Trener crno-belih je pred početak nove sezone poslao jasnu poruku u kojoj je potkačio večitog rivala.

- U Srbiji ne smete nikada da grešite - ovo je jedinstveno prvenstvo. Morate sve da pobedite da biste bili konkurentni. Stvarno je teško - rekao je Stanojević.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ne tražim alibi, ali teško je boriti se sa protivnikom koji za četiri godine izgubi četiri utakmice. Nijedna liga na svetu nije imala tu situaciju da četiri godine neko pobeđuje u kontinuitetu. Mi smo prošle godine osvojili procenat pobeda koji je inače dovoljan za titulu, ili da bar budete konkurentni, ali ni sa tim niste. Moramo da pobedimo da bismo bili konkurentni. Pokazivali smo da možemo u nekom trenutku, sačekaćemo da vidimo... - dodao je Stanojević.

Osvrnuo se i na prelazni rok.

- Imamo sklopljen tim, ali nemamo ništa da je blizu od pojačanja. Niko nije blizu ni odlaska, ima interesovanja, ali ne žuri se i ne želimo da neko po svaku cenu ide. Čekamo, prelazni rok traje do septembra i gledamo i pratimo - rekao je Stanojević i dodao da Matić i Gigić traže nove klubove.

Od ove sezone u domaćem fudbalu biće i VAR-a.

-  Ako imate čistu nameru - VAR i ne treba. Ako nemate, može i da odmogne. Sve je do ljudi, sve ljudi kontrolišu, ne znam da li će od početka biti na svim stadionima, ako bude nedoumica - biće u korektnijem stanju. Dešavaju se greške, ljudski faktor odlučuje o svemu tome. Nismo imali problema sa sudijskim odlukama, nadam se da neće biti ništa ni u novoj - zaključio je Stanojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading