DA LI JE OVO MOGUĆE?! BJELICA STIŽE U PARTIZAN! Reprezentativac Srbije na korak do crno-belog dresa!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Navodno je dogovor jako blizu.

Kevin Panter, Kej Si Rivers, Otelo Hanter, Leo Vesterman... neki su već potpisali za Partizan, a za neke se šuška da su jako blizu potpisa. Međutim, bomba nad bombama bi tek mogla da eksplodira u Humskoj!

Kako pišu gotovo svi evropski košarkaški insajderi crno-beli su na korak do dogovora sa Nemanjom Bjelicom (33). Iskusni reprezentativac Srbije navodno je dobio ponudu crno-belih, ali se još uvek premišlja da li da prihvati poziv i ponovo sarađuje sa Željkom Obradovićem.

DA LI JE OVO MOGUĆE?! BJELICA STIŽE U PARTIZAN! Reprezentativac Srbije na korak do crno-belog dresa!

EPA

 

Za sada nije poznato koliko novca mu nudi Partizan, ali se zna da je u poslednjoj godini ugovora u NBA ligi imao platu od 7.100.000 evra za godinu dana.

Bjelica je ponikao u Partizanu a afirmaciju je stekao u Crvenoj zvezdi, za koju je nastupao od 2008. do 2010. godine. Iz Zvezde se preselio u Kahu Laboral, a u julu 2013. godine je potpisao trogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom. U sezoni 2014/15 bio je proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige.

Nakon završetka najbolje sezone u karijeri odlučio je da se oproba u NBA ligi. Igrao je za Minesotu, Sakramento Kingse i Majami Hit.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading