PANTER OTKRIO ZAŠTO JE UMESTO U CSKA STIGAO U PARTIZAN! Amerikanac ima posebnu poruku za "grobare"! (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Pokušao je da objasni odluku o dolasku u Beograd.

Košarkaši klub Partizan predstavio je prvo pojačanje za novu sezonu. Nekadašnji igrač Crvene zvezde Kevin Panter obukao je crno-beli dres. 

Mnogima je njegova odluka da se vrati u Beograd bila jako čudna. Priča se u ugovoru vrednom 2.500.000 dolara za dve godine, a iako je imao ponudu evroligaša, slavnog CSKA iz Moskve, on je došao u crno-beli tabor gde će naredne godine igrati Evrokup.

- Za dolazak u Partizan sam se odlučio jer je to novi izazov za mene. To me motiviše, nov početak. Dovoljno sam pričao sa trenerom Obradovićem koji me je ubedio u njegov plan i njegovu viziju. Ja sam tip igrača koji voli da radi sa trenerima koji imaju viziju. To me je učinilo još uzbuđenijim i pomoglo da donesem odluku - rekao je Panter za "TV BC Partizan".

PANTER OTKRIO ZAŠTO JE UMESTO U CSKA STIGAO U PARTIZAN! Amerikanac ima posebnu poruku za

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

 

Kako i sam kaže nije pričao sa bivšim saigračima Vladimirom Micovim i Nikolom Milutinovim o Partizanu jer nije bilo prilike. Dovoljno je čuo o crno-belima dok je igrao za Crvenu zvezdu.

- Za Partizan sam čuo dok sam igrao u Zvezdi. Nisam pričao sa Nikolom i Vladimirom o klubu. Poznata mi je istorija srpske košarke, kao i veliki uspesi koje je Partizan imao u prošlosti - dodao je Panter i istakao da se raduje što će igrati pred "grobarima":

- Ako budemo igrali pred navijačima, biće ludo! Jedva čekam!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading