PARTIZAN SVE JAČI! Legendarni reprezentativac se vratio kući!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Vaterpolisti Partizana spremaju se za velike promene u odnosu na prethodne godine i prave snažan tim, a u tome će im pomoći iskusni bek.

Aleksić, osvajač Evrolige sa Partizanom 2011. godine vraća se na Banjicu posle devet godina u inostranstvu, gde je nosio kapice Solnoka i Barselonete.

- Dete Partizana, ponos Partizana! Milan Aleksić je vaterpolo počeo da trenira na Banjici, a sa 17 godina je debitovao za prvi tim Partizana gde je ostao kao standardni prvotimac punih devet godina. Sa Partizanom je šest puta uzastopno bio prvak nacionalnog prvenstva i Kupa u periodu od 2006. do 2012. godine i postao šampion Evrope u sezoni 2010/2011. Od 2009. je stalni član reprezentacije, a svojim golom u završnici Svetskog prvenstva u Rimu je Srbiji doneo titulu prvaka sveta! Milan je osvajač zlata u Riju na Olimpijskim igrama! Dobrodošao kući - saopštili su crno-beli.⁣

Aleksić će tako ojačati tim za koji se od ranije zna da će ga činiti i Dimitrije Rističević, Petar Velkić, Nemanja Vico, Filip Radojević, Aleks Boven, kao i Stefan Mitrović, koji je produžio ugovor sa matičnim klubom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading